Nicklas bäckström fru /\ ishockeyspelaren Nicklas Bäckström är från Sverige och spelar för Washington Capitals i National Hockey League. Han är även suppleant för laget (NHL). Bäckström valdes som fjärde av Capitals vid 2006 års NHL Entry Draft.

Bäckström är känd för att göra fina spel, vilket gör honom till en av de bästa passningsspelarna i ligan. Sedan 2013–14 har Bäckström haft sex raka säsonger med 50 assist, vilket gör honom till en av endast 26 spelare i historien som gjort det.

Nicklas bäckström fru
Nicklas bäckström fru

Han har sedan dess blivit Washingtons ledare genom tiderna i assist och är tvåa i alla poäng efter sin lagkamrat, Alexander Ovechkin, för alla tiders poäng i NHL. Med Washington Capitals vann Bäckström Stanley Cup 2018. Capitals slog Vegas Golden Knights för att vinna cupen. 2022 nådde han 1000 poäng.

Säsongen 2020-21, som nu startar, adderade Washington Capitals ytterligare en svensk legend till laget. Det gör Nicklas Bäckström exalterad inför säsongen.

Så den 38-årige målvakten Henrik Lundqvist har kommit tillbaka till USA efter 15 år i New York City med Rangers för att spela i Washington.

Bäckström tycker att det är det bästa för alla.

Nicklas bäckström fru

Hennes schema och personlighet kommer att betyda mycket för oss, så vi kan inte vänta med att lära känna henne.

Det är inte första gången vi spelar tillsammans, så jag vet vilken typ av person han är. Dessutom tror jag att det kan vara bra för honom att inte ta på sig allt ansvar, som han fått göra under så många år i New York. Detta är vad jag tycker. Om jag känner honom väl kommer han att spela bra med oss.

USA är en av de värsta platserna att få coronaviruset. New York drabbas värst, men även i huvudstaden Washington DC, säger “Bäckis”.

Staden ser ut som en spökstad när man kör runt. Folk är inte ute och det är inte många bilar på vägen. Presidenten ger alla nyheterna.

När man tänker efter är det sjukt att världen stannar av på grund av ett virus. Det finns inget sätt att veta vad som kommer att hända. Han säger att vi ännu inte har nått “toppen”, men du kan se hur siffrorna fortsätter att stiga.

Haley och Vince är de två barn som Nicklas Backström och Liza Berg har tillsammans. Hon är mamma till dem båda. De föddes 2013 och 2016. Liza födde dem. De gifte sig inte, och de gillar det så.

Det sägs att hon var med i ett avsnitt av 24/7 Road to the NHL Winter Classic på EPIX. Klippen var bara några sekunder långa. Jag tror att jag såg fel program, eftersom huvudstäderna har varit med i den i några år nu.

Gifbilder av klippet där Liza kom till Nick och barnen medan han tränade fick mig att må bättre. Hon ser alltid ut som en ängel på varje bild eller gif hon är med i.

Eftersom Bäckis kommer att tjäna 9,2 miljoner dollar, eller cirka 87 miljoner kronor, varje säsong, betyder det att de kommer att tjäna mycket pengar! 23,5 miljoner kronor om året mer för den svenska stjärncentern än i hans tidigare 10-åriga avtal

När Bäckström bara var två år gammal gav hans storebror Kristoffer honom ett par skridskor. Hans pappa säger att Bäckström “tog över dem”.

Han tog på sig sina första skridskor där inne och gick runt på golvet där inne och vägrade ta av dem när det var dags att gå och lägga sig. Hans pappa sa att “de lät honom gå och lägga sig med skridskorna på”, och att “det var hans favoritsaker i världen.”

När Bäckström var tre år gammal var han kär i en tjej som hette Yvonne “Han kunde åka skridskor helt själv. Det fanns ingen anledning att inte göra som alla andra gjorde” säger hans pappa.

Hans vänner “fångar” Kristoffer och hans vänner för “nattliga informella lekar” på natten. På dagarna tränade Valbolaget från 17-18 varje dag och sedan från efter middagen till midnatt på natten då Bäckström var 4. “Isladugården” där han som barn lärde sig spela hockey har bytts ut till Nickback Arena.

I början spelade Bäckström på Brynäs IF juniorsida. När han spelade för juniorlaget gjorde han 34 poäng och blev inkallad till seniorlaget.

Nicklas bäckström fru
Nicklas bäckström fru

Det var hans första säsong i högsta ligan. Därefter gjorde han 26 poäng under andra säsongen, och 40 poäng i tredje. Som ny spelare på sin andra säsong valdes han ut att bli Årets Rookie i Elitserien och Årets Svenska Junior Hockeyspelare.

Den 21 maj 2007, ett år efter att han draftades av Washington Capitals, skrev han på ett treårigt ingångskontrakt med laget. Inför säsongen 2007-2008 gjorde han detta.

By Wishful