Sebastian Nanasi Föräldrar /\ Nanasi började spela fotboll i Viby IF, och gick sedan till Kristianstad FC från Viby IF. Hans nya lag var Malmö FF:s U19-lag.

Först skrev Nanasi på med A-laget 2020. Han skrev på ett avtal till 2021. 2 Samma dag lånades han ut till Varbergs Bois resten av säsongen.

Sebastian Nanasi Föräldrar

Den 18 juni 2020 spelade Nanasi sin första match i Allsvenskan. IFK Göteborg förlorade med 1-2 mot Nanasis lag, och han byttes ut i den 71:a minuten.

I december 2021 skrev Nanasi på ett nytt avtal med Malmö FF som kommer att hålla honom där till säsongen 2025.

Smörgåsen tar slut. Under säsongen har målskytten varit lite off, så Blue Snack är inte det bästa valet.

När vi ser in i framtiden ser vi vem som har vad som krävs för att gå upp. Under höstens slutspelsserie för juniorallsvenskan gjorde han 22 mål på 11 matcher. Han är den första spelaren i serien.

Möt Sebastian Nanasi, en 17-åring som spelar för MFF:s P19 och går i skolan i Malmö. Det kommer att pratas mycket om hur det skulle vara att vara i A-laget, vad som gör en bra målskytt osv.

Sebastian Nanasi Föräldrar

Det finns mycket mer i Kristianstad FC än bara huvudklubben. Blue Snack avsnitt 190 är här. Under säsongens första matcher var Sebastian Nanasi MFF:s viktigaste spelare.

Men nu när allsvenskan har börjat kan storspelaren inte ens spela för att han är så stor och stark. Under två matcher har han fått nöja sig med en kort åtta minuters paus. När de två ytterbackarna Jo Inge Berget och en tredje spelare, en pitcher, var tillsammans.

Det gjordes förändringar på Nanasi och Sören Rieks i går, men det var inte honom emot. Han fick spela mot Bonke Innocent i den 88:e minuten när MFF försökte vinna matchen.

Sarr låg på bänken i första matchen, men hoppade in för att hjälpa Häcken. Han var inte ens med i laget för en match mot stersund i går.

Varken Nalic eller Pavle Vagic, som nyligen skrivit på ett nytt kontrakt med MFF, har kunnat spela i allsvenskan ännu. Vagic var inte ens med i truppen till matchen mot stersund.

Istället har Tomasson lagt pengar på den rutinerade garden och hans välkända nyförvärv. Åtminstone inte förrän i stersund.

Igår, efter 81 minuter, var vi jämna.

Efter mer än ett år av landslagsläger och träningsspel var P02-landslaget äntligen redo att spela i en match för första gången. I kvalet till nästa års U17-EM spelade vi mot Montenegro.

– Det var mycket stress. När vi kom ut på planen senare och lugnade ner oss var många mindre rädda.

Som Sebastian Nanasi säger: “Jag brukar inte bli så stressad.”

Var det det största spelet du har spelat hittills, eller var det det första?

Om jag fick gissa skulle jag säga att det var det. Ett EM-kval pågår fortfarande samtidigt. Sett till matcher jag har spelat är det här den största jag varit med i. Sebastian Nanasi säger att det hittills har löst sig bra för honom.

För Nanasi att göra ett av de viktigaste målen i sin unga fotbollskarriär tog det honom drygt en minut och 20 sekunder.

Tim träffades av en lång boll (Prica). Jag sa till honom att jag var i mitten. Så här såg det ut när han satte en jättebra boll i straffområdet: Sedan försökte jag göra mål, och det gjorde jag. Det var bra.

Sedan säger Sebastian Nanasi att det är sant.

Sebastian Nanasi hade en mycket bättre försäsong än vad Malmö FF gjorde. Det var bra att den offensiva 19-åringen kunde vara med i många av träningarna och cupmatcherna.

Sebastian Nanasi Föräldrar
Sebastian Nanasi Föräldrar

Det fanns också poäng som han gjorde. Men efter två omgångar har han varit på planen i bara åtta minuter.

– Jag hade inte förväntat mig att spela så mycket heller. Jag är exalterad över att vara en del av det. Min önskan att spela

mer och mer gör det tydligt. Jag vet dock att detta kommer att hända. Han säger att det tar tid.

By Wishful