Sofia loft längd /\ Fysioterapeut Sofia Marianne Loft är från Sverige. Tidigare var hon tyngdlyftare, men nu är hon terapeut.

Taekwondo var hennes första kärlek, men 2010, efter en lång tid, bestämde hon sig för att börja tyngdlyft också.

Sofia loft längd
Sofia loft längd

Det var sommaren 2016 som Loft satte världsrekord i viktklassen 52 kilo. Han gjorde 150 knäböj, 92,5 bänkpress och 175 marklyft.

Loft vann världstiteln i klassisk styrkelyft 2014–2016, och han gjorde det igen 2017. Styrkelyftvärldsmästaren Sofia Loft, 26, hade två raka VM-guld i ryggen.

Tävlingarna i Texas, USA, var över. När de var över hade hon 3.
I 52-kilosklassen behöll hon sin titel. Det är väldigt trevligt. Hon säger att det var väldigt roligt.

Det slutade inte där. Det var nytt världsrekord för henne att lyfta 150 kg i knäböj, 92,5 kg i bänkpress och 175 kg i marklyft. Tidigare har ingen någonsin lyft fler totala kilon i rad.

Jag kom hit för att skydda guldet. Så det var såklart roligt och spännande att slå rekordet. Men för mig var det viktigaste att behålla guldmedaljen. Rekordet kommer alltid att slås, men guldet kommer alltid att vara mitt, säger hon.

Sofia loft längd

Först kunde jag njuta av lite av allt jag hade gjort. På jobbet försöker man alltid nå nästa mål. Jag har inte känt så här förut. Folk berättade historier om det här som gjorde henne glad, säger hon.

En del av Sofia Lofts stolthet är inte bara för henne själv, utan för sporten hon har utövat.

Det finns många människor som inte känner till den här sporten. Som person är det roligt att vara en del av sig själv och att hjälpa styrkelyftsporten också!

Sofia Wylie är en välkänd amerikansk skådespelerska och dansare som föddes i USA. Om du känner henne från showen Andi Mack är hon mest känd för att ha spelat Buffy Driscoll. Hon gör också andra saker, som att sjunga.

Hon försökte bli dansare i showen So You Think You Can Dance. Många människor följer henne på Instagram och de gillar vad de ser. Hon har mer än 1 miljon följare.

Eftersom de har varit tillsammans så länge ser det ut som att de har varit tillsammans länge. De ser alltid bra ut på röda mattan. Så fungerar det: Och på Instagram lägger paret ofta upp bilder på varandra som är både söta och älskvärda duva.

Manganiello brukade säga att han var kär i Sofia Vergara, varför det här är så roligt nu. Finns det bara ett svar?

Sofia Vergara, så det var den han sa. Hon har sin rumpa, kurvor, ett vackert ansikte, vackert hår och är bara fantastisk. Hon är bara underbar. Hon är också väldigt kraftfull.

I början av 2014 pratade Vergara om sin nya pojkvän på en Ellen DeGeneres-show som var mycket välkänd vid den tiden. Jag tycker att han är jättebra. När vi var tillsammans hade vi väldigt roligt. Han är väldigt rolig. han är väldigt vänlig, sa hon.

Vill du göra klassisk styrkelyft, eller “powerlifting” som det heter på engelska, tävlar du om att lyfta så mycket du kan utan någon som helst hjälp. Du gör tre olika lyft: bänkpress, knäböj och marklyft.

Hon visste inte ens att den här sporten fanns, än mindre att det gick att tävla i den för tre och ett halvt år sedan.

Fram tills hon började på ett gym i Göteborgs stad, där hon bor och studerar till socionom, hade hon aldrig lyft vikter eller tränat särskilt mycket alls.

– Jag övade med en kvast varje dag, tittade på YouTube, och ägnade mycket tid åt det. Hon säger att hon blev kär i detta.

Av en slump träffade hon en personlig tränare i gymmets reception. Med hans hjälp lärde hon sig att göra saker bättre och blev snabbt väldigt bra på dem. – Jag visste inte att jag var så stark förrän jag hörde från henne och andra människor att jag var det.

Sofia loft längd
Sofia loft längd

Till en början var vikterna små. Efter några månader var de så stora att PT:n på gymmet inte kunde passa henne.

Isabella von Weissenberg gick till den styrkeklubb som låg närmast hennes hem, jobbade mycket hårt och tävlade för första gången ett halvår efter att hon gick med.

By Wishful