Antonija mandir längd
Antonija mandir längd

Antonija mandir längd /\ Som äldsta barn till Margareta och Bo Strömstedt föddes Bo Anders Niklas Strömstedt den 25 juli 1958 i Lund, och hans yngre syster, Lotten, är fyra år yngre än honom. Hagsätra, en Stockholms enklav, var hem för Strömstedts uppväxt.

Södertörns musikskola i Stockholm var där Strömstedt studerade under Adolf Fredrik.

Strömstedt

Från slutet av 1970-talet till slutet av 1980-talet spelade Strömstedt keyboard på Ulf Lundells inspelningar och turnéer.

Halvvägs

När Strömstedt släppte “Om” som soloartist 1990 blev det hans mest kända hit i Sverige och Svensktoppen. Oslagbara och “Bilderna av dej” från Halvvägs till framtiden, utgiven 1992, var två av hans populäraste låtar. Han och bandkompisarna Orup och Anders Glenmark etablerade bandet GES 1994.

Kvällens premiär av “Så mycket bättre” på TV4 medverkar Niklas Strömstedt, en 57-årig huvudperson. Han berättar om ett sorgligt kapitel i sitt liv som bara delvis är känt i dokumentären.

Vid födseln hade hans föräldrar ingen aning om hur länge de hade på sig att uppfostra honom.

Antonija mandir längd

– Jag föddes med en utväxt på halsen som visade sig vara cancer. I avsnittet säger han att det måste ha varit hjärtskärande för en mamma och pappa att ta hand om ett sjukt spädbarn som de säger inte kan förväntas leva efter tre års ålder.

Där diskuterar han också hur han som nioåring kom ur spåret.

Ett tag var jag en röra. Efter att ha använt hasch och sniffat bensin direkt ur bränsletankarna var han högljudd; han fick sina teckningar krossade och kastade ut honom genom fönstret.

Eftersom mina föräldrar inte hade en aning om vad de skulle göra hamnade jag på ett barnpsykiatriskt sjukhus. Mina föräldrars förvirring är förståelig; de hade ingen aning om vad de skulle göra.

Han fortsätter med att säga följande inför de andra deltagarna:Jag tror att det hade mycket att göra med hur mycket jag saknade min pappa. Han ansträngde sig mycket.

Som publicist och tidigare chefredaktör för Expressen har Bo Strömstedt och hans fru Margareta Strömstedt fostrat Nikla.

I dag hävdar han att han och hans föräldrar har diskuterat allt och att det inte finns några missförstånd.

Det är det inte alls. Han insisterar på att det inte finns någon fiendskap mellan oss två.

Kritiker har anklagat Jenny Strömstedt för att ha fabricerat berättelsen om ett uppmärksammat brott. Det har inte heller kommit någon bekräftelse från TV4 på den totalt oprovocerade attacken med något polisregister eller andra uppgifter. TV4

Jenny Strömstedts professionella rykte är under lupp, men det verkar inte vara begränsat till det.

Efter att han deltagit i vår granskning ringde en senior advokat till Stoppa Pressarna. Det här är en hjärtskärande våning och ett exempel på hur vissa människor ser på en välkänd offentlig person som honom.

Antonija mandir längd
Antonija mandir längd

By Wishful