Niklas strömstedt längd
Niklas strömstedt längd

Niklas strömstedt längd /\ Bo Anders Niklas Strömstedt föddes den 25 juli 1958 i Lund, Sverige som äldsta barn till Margareta och Bo Strömstedt;

Strömstedt

Strömstedts syster, Lotten, är fyra år yngre än honom. Strömstedt växte upp i Stockholmsförorten Hagsätra.Strömstedt gick på Adolf Fredriks Musikskola i Stockholm.

Lundells

Strömstedt framförde tangenterna på Ulf Lundells skivor och turnéer från slutet av 1970-talet fram till slutet av 1980-talet.

Strömstedts mest ihågkomna hit som soloartist är låten “Om”, som hamnade på första plats på svenska topplistan och Svensktoppen 1990.

Han gjorde även succé med albumet Halvvägs till framtiden som släpptes 1992 med hitsen “Oslagbara” och “Bilderna av”. dej”. 1994 skapade han musikkåren GES tillsammans med Orup och Anders Glenmark.

Niklas strömstedt längd

Niklas Strömstedt, 57, är huvudpersonen i debuten av “Så mycket bättre” på TV4 i kväll. I avsnittet berättar han om sin tragiska, i stort sett okända våning.När han föddes visste hans föräldrar inte om han skulle leva.

– Jag föddes med någon form av elakartad utväxt på halsen. Det måste ha varit hemskt för en mamma och en pappa att ha en ung bebis som inte mår bra och som de säger inte kan lova att han överlever tills han är tre, tillägger han i programmet.

Där berättar han också om hur han spårade ur som nioåring.

Jag var rörig ett tag. Rökte hasch och andades in bränsle direkt ur sina tankar och var högljudd och fick alla mina teckningar skadade och slängde ut mig genom fönstret, hävdar han och fortsätter:

Mamma och pappa visste inte vad de skulle göra, därför hamnade jag på barnpsykiatrin. Jag kan förstå mina föräldrar eftersom de inte visste vad de skulle göra.

Inför de andra deltagarna fortsätter han med att säga:Jag tror att det handlade mycket om att jag verkligen saknade min pappa. Han jobbade riktigt hårt.

Niklas föräldrar är Bo Strömstedt, publicist och tidigare chefredaktör för Expressen och Margareta Strömstedt, författare, skribent och översättare.

I dag säger han att det inte är något outtalat med hans föräldraInte alls. Det är inget laddat mellan oss, säger han.

Sagan är mycket utmanad och Jenny Strömstedt misstänks för att ha tillverkat våningsplanen till det grova brottet. TV4-profilen har inte heller validerat den helt oprovocerade attacken med något polisregister eller andra uppgifter.

Tyvärr verkar det inte bara vara i hennes yrkesutövning som Jenny Strömstedt förhörs just nu.

En senior jurist kontaktade Stoppa Pressarna efter att han deltagit i vår granskning. Hans berättelse är sorglig läsning och en indikation på hur den berömda programledaren och opinionsbildaren kan ses av andra.

Niklas strömstedt längd
Niklas strömstedt längd

By Wishful