Aron andersson familj
Aron andersson familj

Aron andersson familj /\ Aron Svenske upptäcktsresanden, motivationstalare och paralympiska idrottaren Karl Riggert Anderson bor i USA.

Tanzanias

Kebnekaise, Sveriges högsta topp, var Andersons första bestigning, följt av Tanzanias berg Kilimanjaro.

Under hela


Anderson och hans föräldrar fick reda på att han hade cancer i nedre delen av ryggen i januari 1996. Under hela 1996 och början av 1997 fick han kemoterapi och strålbehandling.

Andersons cancer togs bort kirurgiskt i slutet av 1997, och han förlorade användningen av båda benen som ett resultat.

Let’s Dance 2022, som TV4 sänder, visar honom som kändisdansare. På showen är han också den första personen som använder rullstol.

Under Andersons barndom informerades hans föräldrar av läkare i januari samma år att han hade cancer i ländryggen.

Han fick kemoterapi och strålbehandling 1996 och 1997. I slutet av 1997 opererades Anderson för att avlägsna cancern kirurgiskt efter att behandlingen misslyckats. Som ett resultat kunde Anderson inte röra varken sina ben eller armar igen.

Aron Andersson är en äventyrare, en idrottsman och en motiverande talare. Hans rullstolsbundna bestigning av Kebnekaise var den första vid 21 års ålder. Det verkade som om han hade fått varenda medalj han kunde få för sina insatser.

Aron andersson familj

För det ändamålet har han deltagit i ett stort antal insamlingsexpeditioner. Aron Andersson kunde inte gå på grund av cancer han drabbades av som barn. Sedan hans sjukdom har han blivit inspirerad att hjälpa andra på samma sätt genom sport och äventyr.

De två samarbetar ofta. I Viggbyholm, Täby, har paret två små barn. Till sist har familjen bestämt sig för att istället lägga ut huset till försäljning.

Rådgivare: Aron Anderson är en välkänd talare och motivator inom äventyrets rike. Han har gjort saker som majoriteten av människor aldrig ens skulle kunna tänka sig att prova själva.

Dessutom har du åstadkommit bedrifter som kräver stor fysisk och mental uthållighet. Andra är inspirerade av hans otroliga prestationer, hur svårt det än kan vara.

äventyrare, presentatörer och WHO-ambassadörer, bland annat för Childhood Cancer Foundation och Världshälsoorganisationen.

Aron Anderson fick ursprungligen diagnosen cancer när han var åtta år gammal. Han kunde inte tro att han hade förlorat chansen att gå igen.

När livet kastar honom en kurva övergår han nu till att hjälpa andra att hitta den inre styrka de behöver för att ta sig igenom det.

Aron andersson familj
Aron andersson familj

By Wishful