Cecilia Ehrling Barn
Cecilia Ehrling Barn

Cecilia Ehrling Barn /\ Let’s dance” fick inte Cecilia Ehrling i år eftersom hon är höggravid. Till slut föddes “Äntligen han, Hugos lillebror”, dansarens andra barn.

Cecilia Ehrling


För det mesta känner vi henne som fyrfaldig mästare i TV4:s “Let’s dance”. Cecilia Ehrling Danermark, 36, valde att stanna hemma med sin man Fredrik Danermark och Hugo, deras 3-årige son, när de fick reda på att de väntade sitt andra barn.

Gravidbild

En längtansfull gravidbild lades upp på hennes Instagramkonto den 9 april efter att hon hade gått sex dagar över schemat.

Den 15 april kunde Cecilia äntligen meddela att familjen växt med ett dussin dagar. Efter en förlossning som inte gick riktigt som planerat blev de stolta föräldrar till en ny pojke.

I babybubblan på BB har mamma och Cecilia Ehrling Danermark nyligen bestämt sig för ett namn till sin son:

– Trots omständigheterna är vi nöjda. Theo mår utmärkt. Trots detta fick jag en infektion i kroppen och fick hög feber under förlossningen, vilket var riktigt påfrestande för mig. Som ett resultat blev det lite dramatiskt och bebisen måste förlösas genom akut kejsarsnitt.

Cecilia Ehrling Barn

Vi är fortfarande i BB Stockholm, och vi kommer att vara här tills infektionen försvinner, tills vidare. Under omständigheterna är vi nöjda och njuter av varje ögonblick av babybubblan, som jag tidigare sagt.

‘Let’s Dance’-stjärnan Cecilia Ehrling Danermark, 36, och hennes man Fredrik Danermark, 43, är nu stolta föräldrar till två barn, vilket hon skrev om i ett Instagram-inlägg.

“Hugos yngre bror har äntligen kommit. Här har det bara gått en timme. Den semi-dramatiska natten avslutades med ett akut snitt och han kom till slut upp nästa morgon.

Vi är nöjda med resultatet med tanke på förhållandena “Något av vad hon skriver finns på hennes hemsida, där du kan se allt.

Profil för Let’s Dance TV: 4:s populära Let’s dance-program innehåller Cecilia Ehrling Danermark, en av de mest populära dansarna i världen.

I år har hon dock bestämt sig för att inte delta i programmet. Men visste du att hon har vunnit förstaplatsen i Let’s Dance fyra gånger tidigare?

Hon har talat fritt om sin kärlek till sin man Fredrik Danermark, som hon har ett 2-årigt barn med, flera gånger under sin tv-karriär. Som ett resultat är Hugo nu storebror eller syster för första gången i sitt liv!

Cecilia Ehrling Barn
Cecilia Ehrling Barn

By Wishful