Markus Granseth Barn
Markus Granseth Barn

Markus Granseth Barn /\ Svenska tv-programledaren Lars Markus Granseth (född Johansson) är ett välkänt namn i branschen. Bolibompa, Sagomattan.

Random Mix

Morgonshowen och Random Mix är bland de SVT-barnprogram han har varit värd för. Förutom SVT har han även presenterat Sommarlov. Han har även arbetat med projektet Lilla sportspegeln.

Radiohjälpen

Tidigare har han arbetat för Radiohjälpen, en ideell organisation som skickar hjälparbetare till Tanzania för att rapportera om deras arbete för SVT.

I Let’s Dance 2022 tävlar han som kändisdansare, som visas på TV4.

Ett bekant ansikte i SVT:s barnprogram, Markus Granseth, 38, spelar en mängd olika roller. Han har bland annat varit programledare för “Bolibompa”, SVT:s sommarprogram.

Markus Granseth Barn

“Sommarlov” och nu senast “Lucköppningen” i samband med SVT:s “En ärlig jul med Knyckertz” julkalender. För “Lilla Sportspegeln” har han även arbetat som producent.

Det är nästan säkert att barn och föräldrar kommer att känna igen Markus Granseth, mer känd under sitt artistnamn “Bolibompa-Markus”, på grund av hans långa erfarenhet av barn-tv-världen.

Som barnprogramledare, hur mycket pengar får du betalt för ditt arbete? År 2020 hade Bolibompa-Markus enligt Skatteverket en fastställd inkomst på 523 800 kronor. Lönen blir 43 650 kr per månad.

Sedan hösten 2005 har Markus Granseth varit programledare för SVT:s barnprogram Bolibompa. Markus Granseth och.

Nina Hjelmkvist turnerar landet runt hösten 2009 med showen “Mitt I planeten.” I Tanzania är Markus även korrespondent för tv-programmet Children of the World.

Tittarna känner honom bäst som en vardagstrollkarl, en självstartare och en glad person. Behöver du lite inspiration för en lugn hemmakväll?

Då kan Markus Granseths nyheter vara av intresse för dig! Barn kan lyssna på Bolibompa-värden läsa godnattsagor och pussel i den nya Goodnight-podden.

Förutom att vara värd för Bolibompa har Markus Granseth arbetat med många andra barnvänliga program, särskilt som redaktör för Lilla Sportspegeln.

Markus och Stephan Wilson äger produktionsverksamheten Idéstorm och vi besöker deras kontor för att diskutera runstreak.

Markus Granseth förklarar varför han gillar idén med en runstreak och ger användbara råd till personer som är nya inom sporten.

Markus Granseth Barn
Markus Granseth Barn

By Wishful