Clara Henry Familj
Clara Henry Familj

Clara Henry Familj /\ Clara Susanna Henry är en mångbegåvad svenska som arbetar som skådespelare, bloggare, komiker och TV-värd.

YouTube-konto

Hon har över 430 000 prenumeranter på sitt YouTube-konto och genomför ett konversationsprogram på TV-nätverket Kanal 5. SVT har anställt henne som backstagereporter i Melodifestivalen vid två tillfällen.

Kimberly


Gökskulla, Landvetter, är där Clara Henry växte upp. Kimberly är hennes yngre syster, medan Christoffer är hennes yngre bror. Både hennes far, Graham, och hennes mor, Petra, föddes i den engelska staden Wycombe av föräldrar med irländsk härkomst.

hon studerade samhällsekonomi med inriktning media på Ingrid Segerstedtgymnasiet 2009-2010.

Clara Henrys längd är otillgänglig just nu eftersom hon är 27 år gammal. Clara Henrys längd, vikt, mått, ögonfärg, hårfärg, skostorlek och klädstorlek kommer att uppdateras så snart vi kan.

Hennes längd är okänd, men vi ska försöka spåra den så snart som möjligt. I Gökskulla, Landvetters församling, föddes den 9 april 1994 Clara Susanna Henry i en familj på tre. Han är en svensk komiker, författare, radio- och tv-personlighet och har medverkat i många program.

Det är därför hon har över 395 tusen prenumeranter på sin YouTube-kanal. På Kanal 5 Play har hon gjort en show. Clara Henry växte upp i en liten stad utanför Göteborg som heter Gökskulla. Hon tog examen från Ingrid Segerstedts gymnasieskola 2013 med inriktning mot journalistik.

Clara Henry Familj

Kimberly, hans äldre syster, och Christoffer, hans äldre bror, utgör hans närmaste familj. I Storbritannien lever hans farfar fortfarande och mår bra, även om han har bott i Sverige sedan länge.

Henry hävdar att han är pansexualist. Henry pratade om feminism i Nyhetsmorgon den 22 september (TV4). Han sa, “Grundkursen jag feminism är att gå skittering av rälsen.”

Feministernas mål är att förbättra sociala, politiska och ekonomiska band mellan män och kvinnor, säger hon.

“Som möjligheter” syftar på att ha samma rättigheter, skyldigheter och friheter som alla andra som bor i ditt område. När den börjar fungera kan du lämna den här och komma tillbaka när den är klar.

Clara Henry Familj
Clara Henry Familj

By Wishful