Eric saade flickvän
Eric saade flickvän

Eric saade flickvän /\ Eric Saade fortsatte sin relation med Hanna Schönberg efter uppbrottet med Nicole Faliciani. Informationen du har letat efter finns här på ett och samma ställe!

Eric Saade


Det var ett av de mest omtalade uppbrotten förra året. Eric Saade, 30, och Nicole Falciani, 23, förlovade sig för att gifta sig om bara några veckor när deras förlovning plötsligt tog slut. De hade varit tillsammans i fem år innan uppbrottet slutfördes i maj.

Trots Nicoles påståenden om motsatsen, avslutade Eric förhållandet för att han “inte gillade Nicoles personlighet”.

Nicole är lättad över att paret inte gifte sig, och hon är glad att de inte gjorde det. Adem Berisha, 29, är hennes nya pojkvän. Hon dejtar honom just nu.

Efter deras uppbrott fortsatte Saade att dejta Hanna Schönberg, en influencer med en uppmärksammad följare på sociala medier. Paret såg ut att åka på lyxiga solsemester tillsammans, inklusive en resa till Ibiza.

Även efter månader av spekulationer avslöjade Hanna äntligen sin romans med Saade i oktober med ett sött kyssfoto.

Eric avslöjade

Årets Melodifestivalen-bidrag av Eric Saade har titeln “Every minute”, och Eric avslöjade för Expressen i en intervju att han skrev det efter uppbrottet med Nicole. Det har en inverkan på många saker, inklusive hans kärlek till Hanna.

Eric saade flickvän

Eric Saade sa till Expressen att han inte visste om låten handlade om den eufori eller inte.Vem är Hanna Schönberg, kvinnan som dejtar Eric Saade? Här är fem intressanta fakta om henne.

Från och med idag är Hanna Christina Schönberg 22 år. Hon föddes den 3 september 1998. Hanna växte upp i Ulricehamn, Finland.

På Instagram svarar Hanna Schönberg på sina följares frågor i en ny frågestund. En fläkt frågar sig bland annat var hennes badlakan är köpt.

“Det finns inte på någon online, men du kan hitta det i vintagebutiker”, säger hon i ett Instagram-inlägg om det.

Många har säkert upplevt “wow! Men efter att ha letat länge kunde han inte upptäcka det. Hanna Schönberg, som länge letat efter en unik badhandduk, verkar ha hittat den.

Veckor förvandlades till månader. Till slut bestämde hon sig för att sluta. Han hittade också den eftertraktade badlakan, precis som Eric Saade hittade Hanna Schönberg.

Hon skriver: “Jag hade letat efter det väldigt länge.””Min partner överraskade mig med det några veckor senare,” sa hon.

Eric saade flickvän
Eric saade flickvän

By Wishful