Oscar enestad flickvän
Oscar enestad flickvän

Oscar enestad flickvän /\ Oscar Enestad, en 29-årig artist, gör allt för sin flickvän.Alla i rummet blev rörda till tårar av pojkvännens vänliga gåva till sin sörjande flickvän Cecilia Dahlbom.

Apparaten


Mello-stjärnans handling visar att deras kärlek är mer intensiv än någonsin.Apparaten slocknade direkt innan Melodifestivalen 2017 började.

Stoppa Pressarna

Det var då den svenska journalisten Stoppa Pressarna kunde avslöja Oscar Enestads “förbjudna” kärleksrelation med 29-åriga skådespelerskan och blivande mamman Cecilia Dahlbom, medlem i pojkbandet The FO & O.

När paret dök upp till en tävling där Oscar och FO&O skulle delta, förvandlade Mellon förhållandet till sin enorma snackis, och paret tvingades springa gatloppet.

Paret tvekade att prata om sitt intensiva förhållande trots att de båda var närvarande och hade öppet heta känslor under hela efterfesten. Var det ett knep för att få sig själva att verka mer intressanta?

Oscar enestad flickvän

Vännerna valde däremot att avslöja det som var väldigt smärtsamt och avlägset på insidan.

– Oscar och Cecilia har varit tillsammans ett tag, men de vill inte göra en stor grej av sitt förhållande på grund av deras åldersskillnad. En anonym insider sa till Stop the Press att de förväntar sig starka känslor i ämnet.

Lika entusiastisk som ett tomtebloss gav många nejsägare partnerskapet en evighet.

Trots att det har gått fyra år framstår Cecilia och Oscars romans som starkare och mer förankrad än tidigare.

En god styvfar till sina fyra- och sexåriga bonusbarn Tyra, 17, och Teodor, 19, Oscar är en stapelvara i sin äldre flickväns liv vid 23 års ålder, trots sin ungdomliga ålder.

Oscar Enestad, tidigare medlem i bandet FO&O, chockade Sverige när han gifte sig med 29-åriga Cecilia Dahlbom.

Ryktena började snurra i juni om att de hade separerat efter mer än tre år av att vara ett par offentligt.När jag tittade tillbaka verkade det som att allt hade förändrats igen.

Cecilia Dahlbom, 51, var tidigare knuten till Oscar Enestad, 23, på FO&O. Två år efter att de började dejta hade paret svårt att komma över sin åldersskillnad.

En romantisk resa till Thailand 2016 och en resa till Maldiverna 2017 markerade Cecilias 49-årsfirande. De tog också en romantisk semester till Paris, kärlekens stad.

Låten “I adore it” var Oscars bidrag i Melodifestivalen förra året, och den handlade om hans kamp för att få vara med Cecilia.

Oscar enestad flickvän
Oscar enestad flickvän

By Wishful