Har theoz en flickvän
Har theoz en flickvän

Har theoz en flickvän /\ Tiktok och YouTube surrar om Theoz just nu. Senaste och Het har också släppts. FRIDA har träffat Theoz och lärt sig saker om honom som andra inte visste.

Theoz


En 13-årig Linköpingsbo vid namn Theodor Haraldsson, Theoz går under namnet Theoz. Nästan två miljoner människor följer honom på Tiktok.

Het är hans

och 120 000 människor prenumererar på hans YouTube-kanal. Lately och Het är hans två senaste singlar. Det du inte visste om Theoz finns här.


Jag lyssnade på några låtar innan jag bestämde mig för den här, som jag tyckte var anständig nog att fånga. Allt handlar om en tjej och kärlek.

Det är vanligt att mina fans ger mig råd om vad jag ska göra. Det är så jag generellt börjar, sedan blir jag motiverad av att andra använder Tiktok och YouTube för att göra samma sak som jag gör.

Faktum är att om du tittar på Theozs sociala medier kommer du att upptäcka att han är vän med många välkända personer. Samir och Viktor däremot är de han umgås mest med

.När Warner Music ringde min mamma och frågade om jag ville dansa bakom dem under Melodifestivalen eftersom jag nästan lärde dem att blanda, satt jag hemma och spelade. Det var en ganska snygg upplevelse.

Marcus & Martinus och Justin Bieber är mina inspirationer när jag sjunger.När jag blir stor tror jag att jag vill göra något som har med musik och dans att göra.

Har theoz en flickvän

Jag märkte att många hade sina egna taggar och undrade “Vad ska min tagg vara?” I ett försök att sprida positivitet skriver jag inte när jag känner mig nere. Men jag har taggat oftare på senare tid, och det har blivit en vana.

Efter att ha blivit nominerad till Big Buzz Awards kunde jag vara med i Melodifestivalen. –

När jag körde till stan blev jag förföljd av någon. Min mamma höll på att fixa håret, så jag gick till affären för att köpa godis medan hon var borta. När jag kom tillbaka var det några som jagade efter mig.

Theozs ålder är en fråga som många ställer om honom. Det är möjligt att han har kunnat göra det sedan han var så ung. När han började använda sociala medier var han bara åtta år gammal. 2013 startade han en YouTube-kanal.

Vid 16 års ålder var Theodor “Theoz” Haraldsson den yngsta av tre barn födda den 17 juli 2005 i Lindköping, Sverige.

Med sin låt “Som du vill” kommer Theoz att tävla i Melodifestivalen den 5 februari 2022. I verkligheten, trots sin ringa ålder, är det inte första gången han tävlar i tävlingen.

2018 gjorde Theoz sin debut i Melodifestivalen. Samir Badran och Viktor Frisks Shuffla inkluderade honom som en nyckelspelare. När Samir och Viktor sjöng sågs han göra shuffle-dansen i bakgrunden.

Han kommer dock inte längre att vara ett fantom vid sidan av, utan snarare en faktisk deltagare i showen.

Har theoz en flickvän
Har theoz en flickvän

By Wishful