Alexander lydecker fru
Alexander lydecker fru

Hänt förra

Carolina berättade för Hänt förra veckan att hon var påverkad av hans “organisation och ordning”, trots att de två var “väldigt olika”.

Några år

De gifte sig 2010 och fick två döttrar, Alicia och Adele, som ett resultat.Några år senare börjar det gå fel. Parrådgivning fungerade inte för dem.

Det var en katastrof. Efter att ha misslyckats två gånger var Alexander klar. Hypnos var den första metoden jag använde för självhjälp.De fattade beslutet att separera 2018.

I ett Instagram-inlägg sa hon, “Det är svårt att ta sig igenom en separation, men vi gör vårt bästa för att göra allt så bra som möjligt för våra vackra tjejer och vi kommer att fortsätta att spendera tid tillsammans som vänner.”Överraskning för Carolina Gynning: Alexan Lydecker gifte sig!

Nya partners har hittats till både Carolina och Alexander. Men när Carolina reflekterar över deras splittring lämnas hon med en känsla av saknad.

Alexander lydecker fru

Det gör att Alexander är överlycklig, och jag å andra sidan är överlycklig över en ny man. Det är fortfarande familjen som är splittrad, och det är där vi är nu. Carolina, i ett avsnitt av podcasten Gynning & Berg, beskriver scenen som “en sådan sorglig syn”

En annan betydande förändring har inträffat sedan dess. Alexander och hans fästmö utväxlade löften i bergen, men ingen var där för att bevittna det.

Även om Carolina är lyckligt gift med Victor Philipson och mamma till en liten dotter som heter Vilda, måste den här nyheten vara tuff för henne att bearbeta.

Carolina Gynning drabbades av en stor livskris efter att hon skildes från Alexander Lydecker. Sedan deras fars skilsmässa har de fått ta itu med många svårigheter.Det var inget annat jag ville göra, säger hon.

Efter ett långt förhållande med Viktor Philipson väntar nu Carolina Gynning sitt första barn, som hon förväntas föda inom de närmaste veckorna.

Adele och Alicia föddes som ett resultat av ett tidigare förhållande med sin mamma. Damernas Värld intervjuar henne om den svåra tiden efter hennes skilsmässa från Alexander Lydecker, barnens pappa.

Vi vet alla hur det känns. Idyllen bleknar så fort du har ett hus, en familj och en plats att kalla ditt eget. Både det dagliga livet och relationen är en ständig källa till irritation. De har varit där och gjort det, men de har också kommit på hur de ska ta sig igenom de tuffa tiderna.

Alexander lydecker fru
Alexander lydecker fru

By Wishful