Henrik Fexeus Familj
Henrik Fexeus Familj

Henrik Fexeus Familj /\ Mentalist, romanförfattare och TV-värd Henrik Fexeus kommer från den svenska landsbygden. När Expressen bevakade Sveriges kronprinsessa.

Kroppsspråk

Victorias bröllop med prins Carl Philip 2005 var han en regelbunden gäst i tv och i tidningar som expert på kroppsspråk och icke-verbal kommunikation.

I Let’s Dance 2022 tävlar han som kändisdansare, som visas på TV4.

Fexeus

I ämnet praktisk psykologi och inflytande har Fexeus producerat sju volymer. 2007 gav Forum Bokförlag ut sin första bok, Konsten att läsa tankar.

Försäljningspriset Pocket Platinum tilldelades den 2010. Efter publiceringen av hans andra bok, When You Do What I Want, 2008, belönades han med Pocket Gold Award år 2010.

Henrik Fexeus Familj

Totalt har mer än 30 språk använts i översättningen av hans verk från och med 2019. Mer än en miljon exemplar av Fexeus-romaner har sålts runt om i världen. Hans böcker har publicerats i USA av St. Martin’s Press och i Storbritannien av Hodder & Stoughton.

Bokens omslag innehöll ursprungligen en bild på Henrik med djävulshorn, men efter klagomål från läsare utanför Sverige ändrades bilden till en av Henrik med änglagloria och vingar.

Maktkampen, ett manipulativt familjespel av Henrik Fexeus, lanserades 2015. Baserat på Fexeus tidigare romaner designades.

spelet av Henrik Fexeus och Per Nystedt, som samarbetade kring det. Det var en maktkamp mellan Tactic och andra spelutgivare.

The Lost: The Last Illusion Book One, Fexeus debutroman som skönlitterär författare, publicerades 2017.

Boken RELOAD, skriven av Catharina Edlund, var hans första samarbete med en annan författare 2019.

Henrik Fexeus dog i ryggen och vaknade vid Vallentuna dit han hade flugit när han var sju år.

Efter att ha tagit en magisterexamen i filosofi från Stockholms universitet har Henrik tidigare arbetat inom områdena kommunikation och varumärkesstrategi.

Henrik Fexeus Familj
Henrik Fexeus Familj

By Wishful