Dejan kulusevski föräldrar /\ Han kom genom ungdomssystemet och spelade för Atalanta 2019. Sedan, i början av säsongen 2019–20, flyttade han till Parma på lån från Atalanta.

Som en del av en affär under vintern flyttade han till Juventus för €35 miljoner. Han skickades tillbaka till Parma på lån för resten av den här säsongen. Han skickades på lån till Tottenham Hotspur i England i januari 2022, och han spelade där ett tag.

Dejan kulusevski föräldrar
Dejan kulusevski föräldrar

Kulusevski föddes i Sverige av makedonska föräldrar. På ungdomsnivå spelade han för både Makedonien och Sverige, men han valde att spela för Makedonien när han var äldre.

När han kommer ut i sin helhet 2019.

När han var utlånad till Parma under första halvan av Serie A-säsongen 2019–20 gjorde han fyra mål och satte upp sju andra i 17 ligamatcher. Han gjorde detta när han var lånad i Parma.

Den 2 januari 2020 skrev Kulusevski på ett fyra och ett halvt års avtal med Juventus för 35 miljoner euro, vilket kan stiga till 44 miljoner euro om det är vissa saker som händer.

Kulusevski skickades tillbaka till Parma på lån för resten av säsongen. Han kommer att spela för dem till slutet av säsongen.

Dejan kulusevski föräldrar

Med 10 mål och nio assist avslutade han säsongen med flest poäng i Serie A. Han utsågs även till ligans bästa unga spelare.

Det är en våning om Dejan som vi har.

Du kan ta reda på vad som hände med Kulusevski när han var ung och hur hans föräldrar och familj var. Han berättar också om sin flickvän/hustru att vara och hur han levde.

Från när han var en liten pojke till att han blev känd berättar vi hela våningen för den svenska fotbollsspelaren.

Ta en titt på Dejan Kulusevskis bio för att få dig upphetsad över vad han gjorde.

IF Brommapojkarna var Dejan Kulusevskis första jobb när han var sex år.

Men innan Atalanta registrerade honom som ungdomsspelare, när han var 16, stannade han i klubben. Kulusevskis övergång hade varit en källa till kontroverser, eftersom han hade ett dåligt rykte.

Som 16-åring skrev han på för Atalanta. IF Brommapojkarna var väldigt arga på honom. I och med flytten blev Kulusevski också Sveriges första utlandsproffs som föddes på 2000-talet, då han föddes.

När Dejan Kulusevski gjorde sig ett namn i Atalantas ungdomslag började han bli viktig för seniorlaget att spela mot 2018. För några månader sedan gjorde hans lag honom till medlem i sin grupp för Europa League.

han var en del av truppen, och han var på bänken för första gången i april 2018. 2018 fanns det fler bänkplatser i ligan.

Utan debuten skulle det inte bli någon show. Tidigare har en del unga med utländska rötter fått välja vilket landslag de vill spela för. Nyligen uppmärksammades att Anel Ahmedhodzic, mittfältare i MFF, åkte till Bosnien istället.

För Dejan Kulusevski fick han välja mellan Sverige och norra Makedonien när han flyttade till Sverige.

För mig var det enkelt. Jag ville bli en svensk spelare. Om Ahmedhodzic valde Bosnien för att han tyckte att det var rätt plats för honom vet jag inte varför. Om det kändes rätt för honom så var det rätt plats för honom.

I det här fallet finns det personer från ett annat land i din familj. Du har ett annat sätt att leva i dig. Det kan vara svårt att lämna sitt hemland. Alla vet nog att det kan vara svårt att välja.

Bra människor ska kunna göra saker. Min känsla var att A-landslaget höll ett öga på mig, och när det var dags löste det sig bra för mig.

Det har varit en andra gång som Dejan Kulusevski har blivit vald att spela för A-laget. Första gången var under mötet mot Färöarna och Rumänien. Sedan bröt någon sig in.

Dejan kulusevski föräldrar

Nu väntar Frankrike och Portugal för att se om det blir hans första start för landslaget. Det är ännu inte klart om det blir hans första gång.

Svenskar möter Frankrike på lördag klockan 20:45. Den kommer att visas på TV4 och cmore.se, samt live på TV4. Till att börja med börjar det 20:01.

By Wishful