Jimmy åkesson fru
Jimmy åkesson fru

Jimmy åkesso /\ Åkesson föddes till Stefan kesson och tt-Marie Persson . Sölvesborg är där han växte upp.

kesson

1995 till 1998 studerade kesson samhällsvetenskap på Furulundsskolan i Sölvesborg. År 1999 skrev han in sig vid Lunds universitet.

Han fortsatte

Han studerade filosofi och forskningspolitik första året av sina studier. Han fortsatte sedan med att studera statsvetenskap, juridik, ekonomisk historia, ekonomi och socialgeografi, även om han inte har tagit examen.

Ekot konstaterade strax före valet 2014 att kesson har en lång historia av spelande och hade spenderat en halv miljon kronor bara i år. “Mina frågor har blivit en väckarklocka”, informerade Kesson till journalisten.

kessons självbiografi, Satis polito, kom ut 2013. Han skrev också en politisk kampanjbok, Det moderna folkhemmet, den 5 juli 2018, bara dagar före riksdagsvalet, där han beskriver sitt partis politik.

kesson och Louise Erixon har en son, född 2013, och bodde tillsammans 2011 till 2020. Hon är även medlem i Sverigedemokraterna och dotter till en tidigare riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, rjan Erixon (född 1965) .

Jimmy åkesson fru

Ett skriftligt uttalande från Mikael Eriksson, kanslichef till Jimmie kesson:

Det är sant att Jimmie och Louise skiljer sig, och det här är förstås ett svårt ögonblick för alla relationer att gå igenom.

För mig är det en privatsak, speciellt när det gäller parets son. Därför finns det inga kommentarer från Jimmie kesson”.

Louise Erixon säger också att Expressen har splittrats från resten av laget. Louise Erixons Facebooksida lade upp anmärkningen strax efter midnatt på torsdagskvällen, natten till fredagen.

Deras splittring var “ett tag sedan”, enligt henne, och hon skrev meddelandet för att “undvika missuppfattningar och missförstånd” om det.

För snart två veckor sedan delade Jimmie kesson en selfie på honom och hans flickvän höll i glas vin på en restaurang i hemstaden Sölvesborg.

Jimmy åkesson fru
Jimmy åkesson fru

By Wishful