Jonas bohlin son
Jonas bohlin son

Jonas bohlin son /\ För närvarande har vi 171 resultatpriser för de 207 Jonas Bohlin-lotter vi spårar. 147 gånger sålde ett.

Auktionsverk

auktionshus i Sverige ett föremål av konstnären Jonas Bohlin. På Stockholms Auktionsverk fanns 76 lotter till salu.

Alert

Du kan ställa in en Alert för att bli meddelad så snart en ny Jonas Bohlin-lot går ut på auktion och så undviker du att gå miste om någon av spänningen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande när en ny Jonas Bohlin auktionslot kommer upp. Förbud vid rätt tidpunkt möjliggörs av detta.

Det är också möjligt att se vilka föremål som kommer att erbjudas till försäljning på kommande auktioner.

Innan du fattar ett köpbeslut rekommenderar vi att du bekantar dig med vår prisdatabas, som innehåller många faktiska priser. Jonas Bohlins konstmarknad kan ses genom våra marknads- och prisstudier.

Jonas bohlin son

Jonas Bohlins avhandling, “Chaise en béton Concrete”, har fått mycket uppmärksamhet under studietiden. Sedan dess har han skapat några av de mest ikoniska designklassikerna genom tiderna och är på väg att bli en av Sveriges mest populära designers.

Faktum är att Jonas 1981 presenterade sin provocerande stol “Betong” för deltagarna och fann genast framgång.

Konst i allmänhet och dess gränser har varit föremål för mycket diskussion med denna stol. Denna speciella möbel anses nu vara en viktig komponent i historien om Suédois design.

Jonas Bohlin kom efter framgången med “Concrete” ut med en rad andra samtida skandinaviska designs, inklusive Kvist-lampan för rsjö Lighting och Coromo och Carisma för Rörstrand.

Hans verk kännetecknas av en unikhet, elegans och en precisionsnivå som gör honom till en komplett konstnär som inte är rädd för att sticka ut från mängden.

Jonas bohlin son
Jonas bohlin son

By Wishful