Johanna nordström vikt
Johanna nordström vikt

Johanna nordström vikt /\ Har du någon information om henne? En av Sveriges mest populära poddvärdar och en känd komiker. Hon påstår sig få in 400 000 dollar på månadsbasis i genomsnitt.

För att stödja sitt påstående att en viss inkomstnivå är väsentlig för att uppnå ekonomiskt oberoende säger Johanna Nordström följande i ett utdrag ur “Bra snack”.

“400 000 om året är mycket att leva på”, säger berättaren.

Nordström

Med pengarna hon tjänar på sin podcast säger Johanna Nordström att hon köpte en Volvo XC40 och hoppas kunna köpa en lägenhet.

Jag kan

Kläder Skor. Det är absurt hur mycket jag handlar på Asos. Jag kan se mig själv gå ut och köpa en locktång som kostar flera tusen dollar och som jag har sett på ena sidan. Att göra det är något jag gör regelbundet.

Johanna nordström vikt

Jag är en spenderare, så jag spenderar också mycket pengar, säger hon och förklarar vart pengarna tar vägen:

Att lyssna på Johanna Nordström och Edvin Törnbloms podcast “Ursäkta” är som att lyssna på en biktskrift om deras hänsynslösa festande, även under pandemin.

Hon hävdar att det är en dyr vana att dricka alkohol.”En natt tidigare i år var det väldigt dyrt.

Ibland kan jag… Tanken på att beställa Dompa kom till min vän och mig i början av sommaren. Det är det mest vansinniga jag någonsin gjort i hela mitt liv, säger jag er. Johanna Nordström konstaterar dock i podden att det var väldigt roligt:

Min bästa gissning är att notan var cirka $17 500.”

Även om hon då hade ett relativt litet antal följare fick Johanna Nordströms Twitter-konto stor uppmärksamhet och erkändes som Sveriges sjätte mest inflytelserika fyra år senare.

Nyheter24 anställde henne som chef för sociala medier ett år senare och snart anställdes hon av Aftonbladets virala projekt Lajkat.

Samtidigt jobbade hon som frilansare och producerade ett radioprogram i P3. Hon slutade på “Nyheter24” efter ett år och började på “Bonnier Magazines & Brands” som videoredaktör.

För ett antal olika veckotidningar fick teamet i uppdrag att producera virala filmer. Förutom att skapa manus medverkade hon även i filmen, tillsammans med Torbjörn Skorup och andra skådespelare.

En genomsnittlig dag i norra posten nominerades till Guldtuben-priset för “Årets filmklipp” efter att kampanjen blivit en succé. Hon nominerades till Årets humor och Årets Instagram på Guldtuben 2018.

Efter att ha sagt upp sig från Bonnier hösten 2018 har Johanna Nordström jobbat heltid med humor, ståupp och olika mediajobb.

Våren 2021 var hon med i TV4 som Draken i Masked Singer.

Johanna nordström vikt
Johanna nordström vikt

By Wishful