Josie capllonch ålder
Josie capllonch ålder

Josie capllonch ålder /\ På Paradise Hotel har Josie Capllonch blivit en stor hit. Hon hade dock beskrivits av utländska medier långt innan dess. På grund av plastikkirurgi är det så.

Paradise Hotel


Josie Capllonch, en 33-årig bombplan, gick in i striden på förra årets Paradise Hotel. Hon togs på bar gärning, förstås.

Det tog

Det var många rubriker om Josie, minst sagt. Det tog inte lång tid för tittarna att identifiera henne från hennes tidigare framträdande i programmet Love Island.

PH introducerade Josie som “besatt” av plastikkirurgi, och hon har genomgått två bröstoperationer, en brasiliansk buttlift och sätta in läpp-, käke- och kindfyllmedel.

Josie capllonch ålder

Hela kostnaden för operationerna har överstigit en miljon dollar. Till och med Daily Mail har tagit upp den här historien. Höstsäsongen av “Paradise hotel” samlar 10 rutinerade deltagare och tio fräscha ansikten.

TV3 och Nent hade redan kommit överens om att åtta återkommande “PH-drottningar” skulle piffa till höstsäsongen och Arvid Stenbäcken och Fredrik “Fimpen” Olssons återkomst bekräftades på onsdagen.

Som ett resultat har TV3 tvingats öppna sin plånbok för att locka nya deltagare till den omtvistade dokusåpan.

Det är sant, men vi är lite mer underhållande än resten av dem. Förlåt, men det finns en anledning till att vi alla är här.

För femte gången bor Paulina “Paow” Danielsson på “Paradise hotel”, vilket gör att hon är den sanna experten på detta område.

– Det är en fantastisk tid, och det är en gratis semester. Som social mediaarbetare behöver jag inte lämna huset för att gå till jobbet.

Som ett resultat är jag här för att jag i teorin får betalt ledigt. Istället för att jag är säker på min förmåga att vinna och kasta bollen, kommer jag för att det är spännande att uppleva en ny kultur.

Den 31-åriga bombplanen Josefin “Josie” Capllonch tog sig in på hotellet i det senaste avsnittet av Paradise Hotel.

Det kommer att ägnas mycket uppmärksamhet åt Göteborgs Josefin i programmet och hon gav lite insikter om kommande avsnitt på Power Hit Radio. På Paradise Hotel sägs denna donna vara en legend.

Josie capllonch ålder
Josie capllonch ålder

By Wishful