Alicia vikander gravid
Alicia vikander gravid

Alicia vikander gravid /\ 2014, under inspelningen av “The Light Between Oceans”, blev Alicia Vikander och hennes man, Michael Fassbender, bekanta. I oktober i år knöt det nygifta paret ihop sig på Ibiza.

Blivit

Förra året fick jag ett barn.”Det är med stor glädje vi tillkännager att vi har blivit föräldrar”, sa Vikander i ett uttalande som släpptes hösten 2021.

Extremt

“Jag har fått ett nytt perspektiv på livet i allmänhet. “Det är extremt häpnadsväckande, och det kommer naturligtvis att hjälpa mig mycket i framtiden,” sa skådespelerskan till tidningen People i september.

Hon var övertygad om att hon aldrig skulle bli gravid.Det var en ojämn tur, medger Vikander i en intervju med Harper’s Bazaar.

“Jag försökte ett tag att bli gravid. Under regeringens nedläggning var det svårt ibland. Det tog tid för mig att komma överens med vad jag gick igenom”, erkänner hon och förklarar sedan varför hon bestämde sig för att öppna upp. om det:

Det finns så många kvinnor som går igenom samma sak, och jag tror att det är universellt.” “Det är en utmaning.”

Vikander hävdar också att hon inte ville bilda familj förrän hon var minst 30 år. Ett missfall fick henne att omvärdera sina livsmål, inklusive att bli förälder:

“Ett tag trodde jag att jag aldrig skulle kunna bli gravid”, erkänner hon och tillägger att att ha barn har djupt förändrat hennes syn på livet. Det är så det är. Jag kan inte ens börja uttrycka hur djupgående detta är. “

Alicia Vikander, en 33-årig svensk skådespelerska, är en stigande stjärna.För sin del är hon känd för att hålla sina tankar för sig själv.

Alicia vikander gravid

I en intervju med Harper’s Bazaar diskuterar hon sin kamp för att bli mamma.Hon säger till tidningen att hon inte trodde att hon kunde bli gravid på länge.

När coronapandemin inträffade började Alicia Vikander, som då bodde i Frankrike, längta efter ett barn.

Jag hade länge försökt att bli gravid, så förlossningen var svår för mig. Ett tag var jag osäker på mig själv.

Det ryktades länge om att Alicia Vikander och hennes man Michael Fassbender väntade barn. Så småningom kunde paret dock bekräfta rapporterna om deras ofödda barn under hösten.

– Mitt perspektiv på livet har helt förändrats. I en intervju med People beskrev hon det som “snyggt” och sa att det “utan tvekan kommer att ge mycket till mitt arbete” framöver.

Det är första gången sedan dess som kändisarna har talat ut om lyckan hos nyblivna föräldrar och deras familjer.

Alicia vikander gravid
Alicia vikander gravid

By Wishful