Lena hallengren sjuk
Lena hallengren sjuk

Lena hallengren sjuk /\ I mars förra året skickades det oväntade beskedet till socialminister Lena Hellengren. Hon fattade beslutet att berätta för världen om sin sjukdom nästan omedelbart.

Därför

Hon var en av regeringens mest framstående ministrar under hela coronakrisen, därför tog hon ingen ledighet.

Sedan

I början av oktober avslutade hon sin strålbehandling, som sammanföll med bröstcancermånaden (oktober). Sedan bestämde hon sig för att gå in mer i detalj om sin sjukdom.

Du kan dela din upplevelse av att få bröstcancer behandlad samt dina åsikter och känslor om det. Är det möjligt för dig att underlätta och vara med och vara ett stöd för andra så? sa hon i en intervju med Aftonbladet.

Lena hallengren sjuk

Det är uppenbart att jag har påverkats på olika sätt av detta. Jag hade dock ingen aning om att det fortfarande gick att arbeta trots cellgiftsbruk och strålning.

Det blev en operation följt av strålning och cellgiftsbehandling för Lena Hallgren.På Instagram föredrar hon nu att ta bort sin blonda peruk och stoltsera med sin nya hårfärg.’

Kommentarsfältet är fyllt till bredden av tillgivenhet. Ardalan Shekarabi och Anna Ekström, två av mina kabinettskollegor, lämnade varsin uppriktiga kommentarer.

Lena Hallengren fick diagnosen bröstcancer i våras, mitt i sitt intensiva arbete med coronaepidemin.

Jag har fått diagnosen bröstcancer. Eftersom cellgiftsbehandlingen börjar till våren tänkte jag dela med mig av min erfarenhet efter att ha opererats för att ta bort en bröstcancertumör, sa hon till TV4 i en intervju.

På frågan om hur hon mådde svarade Hallengren att hon mådde “ganska bra” och att hon mådde normalt.

I oktober kunde hon deklarera att hon genomgått strålbehandling för sin cancer.

I ett dåvarande Instagram-inlägg sa hon, “Det känns bra och jag vill tacka er igen för allt stöd under min behandling, inte minst från er som följer mig här!”

Lena hallengren sjuk
Lena hallengren sjuk

By Wishful