Lovisa wallin ålder
Lovisa wallin ålder

Lovisa wallin ålder /\ Lovisa Wallin blev mamma för första gången förra veckan. Efter kejsarsnittet visar hon hur kroppen och ärret på magen ser ut.

Lovisa Wallin


Från och med midsommaren meddelade Lovisa Wallin och hennes sambo Buster att de väntade sitt första barn.

rhoppningar

Hon har skrivit om sin graviditet och sina förhoppningar om moderskap på sin blogg genom åren. Under veckan efter kejsarsnittet har Lovisa delat med sig av bilder på sin mage och ärr på sin blogg där hon hyllar och får mycket stöd.

Även om jag är rädd vet jag också att det kan gynna andra, därför gör det det viktigare för mig. För mig är det ett sätt att visa andra att ingen är felfri.

Lovisa skriver till Modette, “Många har antagit att eftersom det inte syns när jag är påklädd, att bloggen är min metod att kanalisera verkligheten.”

Ett kejsarsnitt var inget som Lovisa förväntade sig, men det fick hon veta först för några veckor sedan. Det var vad som hände efter att de inte kunde få sin son att vända sig i livmodern.

Lovisa wallin ålder

Du fick den information du behövde – men du borde ha tagit den på större allvar. Jag hade tankesättet att “jag klarar det lätt” och hade ingen aning om att själva proceduren skulle vara så smärtsam eller att återhämtningsprocessen skulle vara så avgörande.

Lovisa säger till Modette, “Jag var ganska naiv och trodde helt enkelt inte att jag skulle vara så begränsad, men jag trodde att jag skulle känna mig fantastisk”.

ovisa tar chansen att ge sina bästa råd till nyblivna mammor. Lovisa Wallin gav bilden till detta inlägg.

Efter att bilderna lagts ut på Lovisas mage och ärr har hon fått ett svall av stöd från sina följare på både sin blogg och Instagram.Hela hennes inlägg kan ses här!

Se vad andra gravida bloggare har att säga i nästa video. Du fick den information du behövde – men du borde ha tagit den på större allvar.

Jag hade tankesättet att “jag kan göra det lätt”, och jag hade ingen aning om att själva proceduren skulle vara så smärtsam eller att återhämtningsprocessen skulle vara så kritisk.

Enligt Lovisa var hon naiv och hade ingen aning om att hon skulle vara så begränsad, men hon inbillade sig också att hon skulle bli lycklig.

Lovisa wallin ålder
Lovisa wallin ålder

By Wishful