Hanna friberg ålder
Hanna friberg ålder

Hanna friberg ålder /\ För sin blogg, Hannalicious, är svenskan välkänd över hela världen. Sedan hon startade sin blogg har hon samarbetat med en mängd olika företag och har rest världen över.

varje vecka

Ellinor Lofgren, en kompis till henne, är också programledare för en podcast varje vecka tillsammans med henne.

Australien


Så långt tillbaka som 2007 har hon haft en blogg. Under sin tid i Australien arbetade hon som Instagram-marknadsföringspraktikant för ett framstående varumärke.

Hon använde det hon hade lärt sig där till sin blogg och andra onlinenärvaro.Den 5 januari är det Hannas födelsedag.

På 415 dagar har Hanna andats ut 220 miljoner gånger.Det har gått 415 dagar sedan Hannas hjärta slog en biljon gånger.Hanna är ett fantastiskt barn, så ge henne något speciellt.

När din ålder sammanfaller med månaden då du föddes har du en “gyllene” födelsedag. Du firar din guldfödelsedag om du är född den elfte dagen i månaden. För att uttrycka det på ett annat sätt, den elfte dagen i april 2004 firas Hannas guldjubileum.

Hanna friberg ålder

När det gäller födelsedagar kallas jubileumsårsdagar för “årsdagens födelsedagar”. 25:e, 40:e, 50:e, 60:e och 70:e bröllopsdagarna är alla anmärkningsvärda tillfällen att fira.

Måndagen den 11 april 2033 firar Hanna sin rubinjubileum. Andra årsdagar inkluderar silver 25 år, guld 50 år, diamant 60 år och platina 70 år (11 april 2063).

För mattenördarna där ute: Hanna föddes den 1 januari och det har nu gått 1 512 veckor och en dag sedan hon föddes. Det är 28 år och 358 dagar, eller 28 år, 51 veckor och en dag, om man räknar de sju skottåren.

Tre och ett halvt år och 24 dagar. Hon är 28,9 år gammal, så hon är i slutet av tjugoårsåldern. Det var en söndag när Hanna föddes, och det blir en måndag på hennes nästa födelsedag.

Den svenska bloggaren Hanna Friberg har fått en efterföljare tack vare sin blogg hannalicious.se, som hon startade 2010. Hannahlicious, som hon är känd på sociala medier, är en Instagram-användare som ofta lägger upp nya bilder och uppdaterar sitt flöde. Det är 171 000 personer som följer henne där. Hennes YouTube-kanal, “Hanna Friberg”, har mer än 23 000 prenumeranter.

Många av Hannas vänner är medbloggare, som de med namnen Molly Rustas, Danijela Pavlica och Anna Bunnfors.

Hanna är född i Sverige och föddes 1994. Hon är för närvarande 24 år gammal. Hennes mamma, pappa och lillasyster utgör hennes närmaste familj. När hon var tonåring flyttade de till Västers, där de fortfarande bor nu. På stermalm i Stockholm har hon precis köpt sin första bostad.

Hon tillbringade åtta månader i Australien för att se hur det var att bo utomlands. Efter att ha bott i USA en kort tid har hon också rest världen över. En av Hannas favorit saker att göra är att sprida positivitet runt omkring, och det gör hon regelbundet.

Bloggevenemang, hälso- och fitnessförslag, moderåd och reseråd är bara några av Hannas favoritämnen att ta upp på hennes blogg.

2015 lanserade Hanna och bloggaren Ellinor “Pdotter” Löfgren podden “Mndagspepp”. Efter 53 avsnitt hade podden blivit en stor succé, men den lades snart ner. Under en tid var hon värd för en podcast som heter “Wednesday Bubble” med Dasha Girine.

Med hjälp av webbutiken NA-KD debuterade Hanna med sin första klädlinje 2017. Sedan dess har Hanna jobbat med samma företag i andra projekt. Ideal of Sweden, ett företag som erbjuder iPhone-tillbehör, använder också sina mobilskalsdesigner.

Hanna friberg ålder
Hanna friberg ålder

By Wishful