Martin rockström ålder
Martin rockström ålder

Martin rockström ålder /\ När jag var i Marbella blev jag hänförd av dessa känslor och tankar. Jag var omgiven av små barn och hundar.

Vi hade 13-14 personer i ett stort hus med egen badtunna och pool, så det blev gott om nakna kroppar under våra dagar tillsammans. Dessutom klädde jag av mig underkläderna och sprang i en liten kjol, men efter några försök insåg jag att jag borde ha täckt.

Jag visste

I sarongen kom Linda till mig. Jag visste inte vad de andra tänkte om mitt stora bröst och min hängmage när jag simmade förbi dem vid poolen.

Under det

Det är lätt att anta att jag stack ut mitt tjocka gren när man tänker efter. Under det här resan var det klart att mina starkaste känslor brast ut. Självhatet.

Så fort jag märkte dessa antydningar om att jag skulle bli mindre försökte jag ignorera dem. Jag gjorde samma sak förra terminen. Jag har dock kommit fram till att det är en dålig taktik nu när jag har insett det.

Som ett resultat av detta förväntar jag mig att några procentenheter kommer att explodera inom mig inom en snar framtid. Min plan är att träffa dem precis där de är, i deras naturliga livsmiljö.

Det är dags för mig att lära mig att åka skidor för att gå upp nästa dag och vara ärlig mot mig själv igen.

Martin rockström ålder

Nyp mig när jag tänker på vad som gör mig glad med mig själv, vad som gör mig stolt över mig själv och vad jag tror om mig själv i allmänhet. Erkännanden i ett nötskal. En annan sak jag behöver göra är att avsätta tid för att skriva “piffa mig.”

Skrubba kroppen, måla tånaglarna, fixa håret, smörja i kroppen. Ett annat mål jag har satt upp för mig själv är att ta självporträtt.

Även om jag ser mig själv som en sketch, hjälper det mig att sätta mig själv i ett negativt ljus och sedan ta bilder.

Det är ett sätt för mig att skriva “peka finger” på tankarna som bara är tankar. Jag ska gå tillbaka till bilderna från föregående dag när jag får en chans i eftermiddag och säga:

“Man, jag trodde att du var den vackraste mannen på jorden, men det är jag verkligen inte!” Personligen tror jag att det är möjligt att stanna kvar i samhället där vi arbetar utan att fastna i just dessa betänkligheter.

Vilken kroppspositiv individ du är. Det ÄR dock nödvändigt att arbeta bortom sinnena hos dem som har den största delen av en evighets tid. Jag vet detta eftersom jag lyckades. Om jag kan så kan du också.

Martin rockström ålder
Martin rockström ålder

By Wishful