Molly rustas ålder
Molly rustas ålder

Molly rustas ålder /\ Ross Andrew Paquette, fästman till influencern Molly Rustas, delade nyheten om hans och hennes kommande graviditet på Instagram.

Instagram-video

När Molly Rustas, 27, och hennes fästman Ross Andrew Paquette, 38, postade en Instagram-video på torsdagskvällen, sa bildtexten: “Drömmar går i uppfyllelse.” Sedan dess har Mollys 220 000 följare gratulerat de nygifta paret mer sällan än de brukade.

och Ross

Maroposts grundare och VD, Molly och Ross, träffades på Ibiza förra året. Tydligen var det en match made in heaven för paret!

Det var tusentals människor närvarande och vi kunde bara se varandra på ett avstånd av cirka tio meter. Ingen av oss kunde hålla ögonen borta från den andra.

Hon berättade för Aftonbladet att både hennes vänner och hennes stod trygga och stirrade på varandra i långa minuter och tänkte “vad är det som händer”.

Molly Rustas, nu 26, har bloggat sedan hon var tjugosex. Hennes YouTube-videor har setts av tiotusentals människor och hon har över 220 000 följare på Instagram.

Med Ross Andrew Paquette, 36, grundare och vd för Maroposts teknikbolag, bor hon i Stockholms stermalm i en lägenhet som de köpte för 23,5 miljoner kronor för ett år sedan.

Molly rustas ålder

Lulu, hennes bedårande och sällskapliga hund, och Aftonbladet introduceras för första gången i just den lägenheten av Lulu.

Som följare av Mollys konton i sociala medier kan du ha märkt att hennes pojkvän Ross springer förbi. Paret började dejta hösten 2018 och köpte en lägenhet tillsammans våren 2019. Lägenheten, som kostade 24 miljoner dollar och ligger i Stockholms stadsdel stermalm, är verkligen fantastisk.

Molly Rustas, nu 24, var sjuk en dag för tio år sedan och fick stanna hemma från skolan. Hon bestämde sig för att starta en blogg eftersom hon var uttråkad och behövde något att göra.

I Molly Rustas bloggarkiv ser man tydligt att hon inte satsade på det och försökte slå igenom, säger hon.

Men hennes bloggs popularitet och läsekrets ökade snabbt.

Molly är född och uppvuxen i Enviken, en liten by nära Falun, i Dalarna, Sverige. Hon spekulerar i att detta var en bidragande orsak till bloggens snabba tillväxt.

Alla känner varandra, och jag har alltid haft ett intresse för mode, så jag kan anta att min outfit skulle ha stuckit ut lite från mängden.

Molly rustas ålder
Molly rustas ålder

By Wishful