Robin quaison föräldrar /\ Quaison arbetade i AIK 1997 till 1999, då han blev medlem. AIK spelade Mjällby 0–0 den 1 april 2012. Han kom från bänken för att göra debut för laget den 1 april 2012.

Han gjorde sitt första mål den 20 maj, samma år, i en 5–2-vinst över IFK Norrköping. Hans andra mål kom i en 3–1-seger över BK Häcken den 8 juli 2012, då han gjorde mål.

Robin quaison föräldrar
Robin quaison föräldrar

Robin quaison föräldrar

Första gången han spelade i Europa League var mot Napoli den 20 september 2012. Han fortsatte med att spela i Europa League fem gånger till.

Bägaren rann. Mot Halmstads BK fick han sitt första röda kort för säsongen i oavgjort 3–3. Han spelade 28 gånger i alla tävlingar under sin andra säsong.

Den 6 augusti 2013 gjorde Quaison ett mål från långa vägar mot Manchester United i en försäsongsmatch. Det stod 1–1 och det var en vänskapsmatch.

Robin quaison föräldrar

Han skrev på ett kontrakt med Mainz 05 den 31 januari 2017. Det var på 4,5 år.

En Bundesligaseger med 5–0 över Werder Bremen den 17 december 2019 var Quaisons första hattrick för säsongen.

Quaison gjorde det enda målet för Mainz i en Bundesliga-förlust med 3–1 mot Borussia Dortmund den 16 maj 2021. Det var hans 30:e mål för klubben.

Därmed blev han den enda spelaren i Bundesligas historia att göra fler mål för Mainz än Yunus Mall och Mohamed Zidan.

Barndomsvännen hemifrån, Järvafältet, piggade upp mycket.

Bukarest står: Under tiden som de var små hette han Salah Abdulle. På nolltid hade han blivit känd som Dree Low över hela Sverige.

2019 var också hans år. På mycket kort tid hade “Pippi” blivit en av de mest populära låtarna i USA.

Kvällen innan hade Dree Low en konsert i Göteborg. När Robin Quaison frågade om han kunde ta en snabb omväg till Rumänien på vägen hem hade han tagit det första planet som fanns tillgängligt.

Nu skulle de fira sin framgång tillsammans, som en grupp. Folk på läktaren var väldigt stressade. Första gången jag såg Robin spela i ett spel utanför USA. När han gjorde mål…

En vän som var där tryckte bara ner mig. Nej, var inte glad!” Alla här är i det andra laget, Rumänien, och de ser alla ut som om de kommer från samma ras.”

De jublade och fortsatte. Bra! Om jag hade varit glad hade jag kämpat med alla andra. Jag kunde säga “Ja!” lite grann.

Efter matchen åkte Dree Low för att bo med landslaget på deras hotell. Robin Quaison ler när han tänker på sakerna han brukade göra. I kväll såg jag en film.

Det här jobbet var Robin Quaisons. Mainz mittfältare Alexandru Maxim hjälpte till att planera evenemanget. Han lekte med Maxim när han bodde där.

go wholesale

Dree Low sjöng “Pippi” på klubben efter att DJ:n klev åt sidan ett tag.

Inför ett gäng spända svenska landslagsspelare. Robin Quaison stod mitt i publiken och var både glad och stolt på samma gång.

– Det var en jättebra kväll, från början till slut. Den bästa artisten för mig har varit Dree, men… Då såg man folk från Ume, Sundsvall och överallt.

r Sverige som också gillar det Eftersom jag spenderar mycket tid med dem har jag aldrig kunnat se hur långt vår musik hemifrån har kommit.

komma till dem hela vägen Men i kväll fick jag reda på att det hade gjort det. Quaison gjorde sitt första framträdande för det svenska fotbollslandslaget den 23 januari 2013, när laget spelade mot Nordkorea i King’s Cup 2013 mot landet.

För Sverige gjorde han sitt första mål i en 3–0-seger över Finland tre dagar efter det.

Under UEFA European U21 Championship 2015 var Quaison en del av Sveriges U21-lag som vann. Laget vann i Tjeckien.

Robin quaison föräldrar
Robin quaison föräldrar
Robin quaison föräldrar
Robin quaison föräldrar

Robin quaison föräldrar

Robin quaison föräldrar

En ersättare kom in i varje match där han spelade. Han gjorde ett mål i semifinalen mot Danmark.

Vid olympiska sommarspelen 2016 spelade han för det svenska OS-laget.

By Wishful