Alexander isak föräldrar /\ Vår Alexander Isaac Childhood Story och Otold Biografi Fakta berättar allt du behöver veta om honom från när han var barn till nu. Vi ger dig också mycket information om hans liv.

Det finns mycket information om hans barndom och familjebakgrund, samt hur han gick i skolan och hur han fick jobb. Berättelsen om hur han blev känd, relationer, hans personliga liv och så vidare behandlas också.

Alexander isak föräldrar
Alexander isak föräldrar

Följande är fakta om familjeliv och boende:

Alexander växte inte bara upp med sina föräldrar. Han hade också många andra människor i sitt liv. Han och hans bror Sened Teame är födda i Solna och växte upp där tillsammans. Båda bröderna är födda och uppvuxna i Stockholms tunnelbaneområde.

Alexander föddes i en medelklassfamilj, en som fortfarande har många människor från Östafrika som bor där.

Den 23 januari 2017,

Isak skrev på ett långsiktigt avtal med Borussia Dortmund som sträcker sig till sommaren 2022.

Alexander isak föräldrar

Övergångssumman offentliggjordes inte, men rapporter sa att den var satt till 9 miljoner euro, vilket skulle vara den högsta avgiften som någonsin betalats för en spelare att flytta.

För en spelare i allsvenskan innebär det

Rapporterna säger att Isak tackade nej till en flytt till Real Madrid innan han skrev på med Dortmund.

En 3–0 vinst över Sportfreunde Lotte den 14 mars 2017 var Isaks första match för klubben.

Den 23 maj 2017 vann Dortmund DFB-Pokal 2016–17. Isak spelade bara en gång i turneringen och spelade inte i finalen, men han tog ändå sin första medalj med sitt lag.

Hans första mål för Dortmund kom i en 2017–18 DFB-Pokals andra omgångsvinst mot 1. FC Magdeburg den 24 oktober 2017. Han gjorde det andra målet i en 5–0 vinst.

Voetbal International är till exempel ett företag som säljer fotbollar och andra sportartiklar.

Den talar om hur Isak tillfrågades om de jämförelser som gjorts mellan honom och Zlatan Ibrahimovic. Forwarden, trots att han såg upp till Zlatan, hade inte LA Galaxy-stjärnan i sitt lag.

Han såg upp till honom som en förebild och idol under sitt arbete. Det är dock inte Isaks hjälte, utan en annan spelare med eritreanska rötter som är hans riktiga hjälte: Henok Goitom, som brukade spela med honom i AIK.

Detta är vad Isaac har att säga om hur Goitom hjälpte honom att göra något “stort”. Han berättar också om resan han tog till Eritrea förra sommaren. Där gick han för första gången till Voetbal International och såg landet.

En vecka var allt jag hann med. Folk på fotbollsskolan lät mig leka med dem. Först visste jag inte varför barnen var så glada.

Kärleken jag fick var så underbar. Det finns inte många rika människor i Eritrea, och många människor har det svårt. Så jag är väldigt glad att jag kunde hjälpa till att göra deras liv lite bättre.

Då säger Isak det

Första gången Isak tränade med AIK:s seniorlag var sommaren 2015, då var han bara 15. En spelare för Getafe ringde honom direkt och sa att han såg ut som han.

Henok Goitom spelar på ett sätt som passar bakgrunden till deras fäders vänskap eftersom de båda är eritreaner och bor i samma land.

Alexander isak föräldrar

Under en match mellan AIK och rebro SK i oktober 2015 satt Isak för första gången på bänken som A-lagsspelare. hade han blivit ersatt hade han inte varit samma person nu.

Den 17 juli 2011 ersatte AIK Christian Kouakou i en allsvensk match mot Gefle IF. Kouakou var 16 år och 2 månader och 27 dagar när han byttes ut, men det rekordet har AIK fortfarande.

By Wishful