Taylor Hawkins Död
Taylor Hawkins Död

Taylor Hawkins Död /\ I ett hotellrum i den colombianska staden Bogota hittades Taylor Hawkins död i fredags.Fighters meddelade att sångaren Dave Grohl avlidit i en tweet tidigt på lördagsmorgonen:

Foo Fighters.

Taylor Hawkins tragiska och för tidiga död har krossat familjen Foo Fighters. “Hans musikaliska anda och smittande skratt kommer att leva vidare med oss ​​alla för alltid”, skrev bandet i sitt uttalande.

Fler

I sista minuten ställdes Foo Fighters framträdande på en festival i Bogota in. Fler sydamerikanska turnédatum har ställts in, enligt lokala medier.

Ursprungligen trummis för Alanis Morisette, Taylor Hawkins gick senare med i Foo Fighters. Hustru och barn är bland dem han lämnar efter sig.

Dödsorsaken är i nuläget okänd.

Bland de som deltog vid premiären i New York av HBO:s “Foo Fighters Sonic Highway”, 2014, var Rami Jaffee, Nate Mendel, Taylor Hawkins, Dave Grohl, Chris Shiflett och Pat Smear.

Efter att ha hittats död på sitt hotellrum i torsdags skulle Hawkins uppträda på Estereo Picnic-festivalen i Bogotá, Colombia på fredagskvällen. Dödsfallet har bekräftats av Foo Fighters via Twitter.

I kölvattnet av Taylor Hawkins alltför tidiga död är familjen Foo Fighters otröstlig och hjärtkrossad. Som rockbandet uttrycker det, “Hans smittande skratt och sprudlande energi kommer att leva kvar i oss alla för alltid.”

Dödsorsaken är ännu inte fastställd, men polisen har bekräftat för El Tiempo att dödsfallet undersöks.

Taylor Hawkins Död

Han började trumma vid tio års ålder och gick med i Sass Jordan och Blues Rockers 1994, samtidigt som han arbetade i ett musikföretag, där han träffade Jordan. Mitt ego hade krossats.

Från att tro att jag var den bästa trummisen i världen till att jag insåg att jag behövde förbättra mig, gick jag igenom en otrolig förvandling. Hawkins noterade i en intervju med Kerrang förra året att man tappar mycket självförtroende men får ett större perspektiv.

Alanis Morissette anställde honom som deras trummis tills Foo Fighters 1997 var en medlem kort. Efter William Goldsmiths avgång var bandet i behov av en ny trummis, och Hawkins var ett fan av bandets ledare, Dave Grohl.

Live Nation, konsertpromotorn, utropar Taylor Hawkins på Twitter som “en av de främsta trummisarna i rockvärlden.” Grohl valde Hawkin för bandet inte på grund av hans skicklighet på trummor och cymbaler, utan snarare på grund av hans personlighet.

Efter bara två och en halv minut, säger Grohl i en intervju med NME i februari förra året, att han och Taylor blev bästa vänner.

I Taylors fall kom Alanis Morissettes avgång vid en perfekt tidpunkt, då det verkade som att hon gick i en lugnare riktning musikaliskt.

Taylor berättade för Kerrang att han tittade på “Showgirls” med sin flickvän när Dave ringde och frågade om han ville gå med dem.

Hans historia av drogmissbruk är välkänd, men Taylor Hawkins hävdar att heroinöverdosen han upplevde 2001 lugnade ner honom och fick honom att fortsätta berusningen på en mountainbike, snarare än på gatan.

Taylor Hawkins Död
Taylor Hawkins Död

By Wishful