Edvin Anger Föräldrar
Edvin Anger Föräldrar

Edvin Anger Föräldrar /\ Du kan nu se om Edvins privatekonomi är i ordning tack vare vår helt nya funktion. Din fråga kan besvaras i total hemlighet genom att slå upp Edvins aktuella räntor.

Edvins

För att fastställa priset på tjänsten använder vi Edvins inkomst plus eventuella kommentarer eller förslag du har.Norrmän kallar honom “livsfarlig” efter segern i Falun.

Bauhaus Cup

Angers framfot kommer att visas i helgen då han tävlar mot de största barnen i Skellefte.SportExpressen sänder Bauhaus Cup, genrepet inför junior-VM.

Anger tillägger att även om hon inte känner att hon har nått sin bästa potential för året, tror hon att hon är kapabel till mycket mer.

Alla Expressen Premium-prenumeranter och användare av SportExpressen Play kan se livetävlingarna.

De närmaste veckorna har Edvin Anger, 19, många spännande möjligheter framför sig.

Sarnaskidåkaren kommer att tävla i junior-VM i Norge i slutet av februari och i helgen är ett av de största proven inför tävlingen.

Edvin Anger Föräldrar

I Skellefte ska han tävla i Bauhaus Cup som sänds av SportExpressen. Detta är ilskans första chans att tävla mot de bästa unga längdskidåkarna, och han har redan pekats ut som någon att hålla ett öga på.

De tre tävlingarna han tävlar i där är den klassiska 10-kilometern, freestyle sprint 10-kilometer och 30-kilometers masstart 30-kilometer.Inför helgens träning förklarar Anger: “Jag vill vara ett hot på alla avstånd i JVM.”

Även om jag är en liten favorit att vinna sprinten i JVM, går jag in i varje lopp med samma nivå av intensitet och dedikation. Oddsen är till min fördel. Jag tror på mig själv och är villig att lägga allt jag har på det.

Nyligen tävlade han i Falun där han gick riktigt bra. 19-åringen tog sig vid denna tidpunkt till finalen i Scandinavian Cup.

Varje aspekt av det var bedrövligt. Det var utan tvekan höjdpunkten i min professionella karriär. Om man tänker på motståndet och vem man var tvungen att gå emot så var det en världsåkare. Det blev en välförtjänt seger till slut. Så länge du inte ligger för långt efter är det en bra känsla.

Trots detta är han fortfarande inte nöjd och planerar att visa ännu mer i helgen.Trots mina ansträngningar är jag inte nöjd med slutprodukten.På vattnet hörde även Angers prestation den gångna helgen, där han slutade sexa i finalen.

Dessutom kallades han “livsfarlig” av den norske profilen Finn Hgen Krogh i Aftonbladet.När det gäller skidlöftet var Anger oberörd, även om han erkänner att det var unikt.

Det är en man som har varit vördad under lång tid. Det är bra att han säger något om mig när du kommer till Falun och kör mot honom. Om en så skicklig skidåkare måste kommentera “det är jättebra”, så är det allmänt accepterat.

Det stärker ens självkänsla och inspirerar en att arbeta hårdare. “Då är det bättre att du är beredd på möjligheten att dö i framtiden”, svarar mannen.

Edvin Anger Föräldrar
Edvin Anger Föräldrar

By Wishful