Antonio lindbäck familj
Antonio lindbäck familj

Antonio lindbäck familj /\ Efter att ha vunnit Europamästare under 19 år 2004 vann han även skandinavisk mästare under 21 år 2005.

Som rookie i SGP 2005 slutade han på 10:e plats och vann sedan nästa säsongs mästerskap 2006.

Speedway Grand Prix

Det var strax före slutet av 2007 års Speedway Grand Prix i Gelsenkirchen som nyheten om Lindbäcks pensionering från Speedway tillkännagavs.

Fortsatte

Lindbäck bestämde sig dock för att återvända till Speedway 2008, som började i andra klassen av det svenska mästerskapet. Han fortsatte sin professionella karriär även 2009.

Speedway Grand Prix 2012 i Italien hölls i Terenzano, Italien, där Lindbäck vann sitt första Grand Prix-lopp.

Lindbäck tillkännagav sin pensionering från Speedway den 13 november 2020 och meddelade att han skulle avsluta sin racingkarriär.

https://www.youtube.com/watch?v=RlO2-gXGpyI
Antonio lindbäck familj

Det var en extremt farlig situation. De som kunde se kitteln hade det svårare. Jag hade ingen aning om vad som pågick eftersom jag var helt avskuren från samtalet.

Vad var katalysatorn för denna händelse? Han gör en paus innan han fortsätter: “Jag stötte på två stora pojkar.”

Han utstrålar stolthet över sina professionella prestationer när han pratar om dem. Utan förutfattade meningar om framgång eller misslyckande var han en av de unga idrottarna som hoppades kunna “ta över” för Tony Rickardsson.

För att få igång saker och ting blev det mellanmål och mycket uppmärksamhet. På den tiden tyckte jag att det var en trevlig överraskning.

En blandning av de två är att vänta. Folk som vände mig ryggen för att de trodde att jag skulle vara som Tony på jobbet och hemma var den svåraste aspekten.

Men om du ska lyckas måste du kunna försörja dig själv. Lär känna dig själv och vad du vill ha på dig. Det är säkert att dra slutsatsen efter all den här tiden att min debut i Grand Prix-serien var för tidig på grund av mitt förhastade inträde.

CVet för Antonio Lindbäck, en idrottsman från Sverige, är utmärkt. Grand Prix och World Cup-racing har varit en del av hans karriär, och han har vunnit två Grand Prix-tävlingar, inklusive Cardiff Grand Prix, som drog 62 000 åskådare.

Det var med andra ord helt otroligt! Seger! Ja, det är fantastiskt att se alla ut ur fängelset! Mitt stoltaste proffsögonblick var att vinna SM-guld med Masarna året innan. Jag har funderat på det här länge.

Antonio lindbäck familj
Antonio lindbäck familj

By Wishful