Diamant salihu fru

Detaljerad information om Diamant salihu

ålder40 år
FödelseortGjakova
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatum1983-03-15
yrkeJournalist
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt74 kg
längd182 cm

Diamant salihu Biografi

Diamants föräldrar ingjutit en stark arbetsmoral i honom och hans syskon från tidig ålder. De trodde att med hårt arbete och beslutsamhet var allt möjligt. Diamant tog detta budskap till sitt hjärta och arbetade hårt i skolan och stannade ofta uppe till långt in på natten för att studera och göra sina läxor. Trots utmaningarna med att växa upp i ett efterkrigsland förblev Diamant fokuserad på sina studier och sin dröm om att bli läkare. Han utmärkte sig i skolan och tog examen med högsta betyg från gymnasiet.

By Wishful