Björn skifs barn ålder
Björn skifs barn ålder

Björn skifs barn ålder /\ Björn Skifs och hans fru Pernilla har två barn, Oliver och Jonathan Skifs, och barnen har vuxit upp med en pappa i offentligheten.

Kreativa


Sedan dess har pojkarna mognat och fullföljer sina egna kreativa ansträngningar. Skifs pojkar har blivit stora och ser nu ut så här!

Björn

När Pernilla Skifs var 18 år gifte sig Björn Skifs med henne, och de två har varit tillsammans sedan dess.

När Pernilla jobbade som dansare fick hon och hennes pojkvän dölja sin relation för sina arbetskamrater.

Många människor tvivlade på att deras förhållande skulle bestå på grund av deras åldersskillnad när de först tillkännagav sin förlovning.

Det var platsen för en mängd kollisioner. Jag var en gammal kille, och Pernilla var en spåkvinna. I en intervju med Aftonbladet antydde Björn Skifs att han tror att det finns ett hål i samtalet.

Oliver Skifs, 32, och Jonathan Skifs, 29, är parets två söner. Var och en av sönerna har haft en framgångsrik karriär inom konsten. Jonathan, å andra sidan, är en filmare som också råkar vara musiker.

A tills O, podden Oliver Skifs och Anton Fargau Petrini gjorde med sin vän Anton Fargau Petrini, diskuterar hur det är att växa upp med en känd pappa, speciellt när den där kända pappan är en av Sveriges mest älskade underhållare.

Björn skifs barn ålder

– Som barn hade jag ingen aning om varför folk var så förtjusta i hans spöklika teckningar som senare upptäcktes vara autografer. För en femåring citerar Aftonbladet Oliver Skifs i podden som säger att det är svårt att förstå.

Så fort du nämner namnet Björn Skifs, 73, inser du att hela Sverige har en stark koppling till honom. Ljudet av åska kunde höras.

Mitten av 1974-talet Det blir alltid värre på natten (senare känd som “Röppni fäls”) segern var fast på en känsla.

Visst är du medveten om att Björns CV är lång och milt uttryckt fruktbar. I år firade han sitt 50-årsjubileum som artist!

Trots sina prestationer räknar han äktenskapet med Pernilla Skifs, 55, som en av sina största glädjeämnen.

Paret gifte sig 1988 och fick två barn, Oliver, nu 31, och Jonathan, nu 28, inte långt efter. Sönerna har, till skillnad från sin pappa, valt att inte göra en ekonomisk satsning på musik.

För närvarande arbetar Jonathan med animation, medan Oliver har bestämt sig för att göra en karriär inom konsten.

Faktum är att han kommer att ha en egen utställning på Stockholms Moderna Galleri i oktober. Något Björn, som tvingats leva isolerad på grund av corona-pandemin, såg fram emot.

Björn har mycket att glädjas över när det kommer till sina anhöriga. Även om andra ifrågasatte om han skulle vara där han är idag, visar det sig att de hade fel.

Björn skifs barn ålder
Björn skifs barn ålder

By Wishful