Emma molin längd
Emma molin längd

Emma molin längd /\ Efter att ha sett Emma Molin i Alla mot alla har vi hört hennes röst på radion och sett henne på scen i komedier och standup-shower.

Emma Molin är humoristisk och snabb! SVT:s Andra ket och filmen Tills Frank delar oss har båda visat henne senast.

Emma

När Emma var 12 år gammal visste hon att hon ville bli skådespelerska. På Lidingö utanför Stockholm växte hon upp med sina två bröder och föräldrar, som båda var frikyrkopastorer.

Barn med en passion för teater, som Emma, ​​drogs till en lokal kommunal teaterskola.

Povel Ramel

Enligt min åsikt var övergången från en roll till en annan en bris för mig. Min kompis pappa var med i Göteborgsteatergruppen Povel Ramel och där fick vi uppträda på scenen.

Emma molin längd

Komediensemblen Grotesco, känd för avsnittet Ladies night och rutinerna Bögarnas fel och Ett kilo mjöl, bildades när hon träffade sina kompisar på Lidingö Teaterskola.

För mig har Grotesco haft en djupgående inverkan. Så länge vi har känt varandra har våra kompisar hållit sina relationer privata.

Det är omöjligt att placera det i samma kategori som något annat. Att ha åstadkommit en sådan fantastisk bedrift som grupp.

Som medlem i Grotesco har Molin regisserat och skrivit ett avsnitt med titeln Ladies Night, som undersöker skillnaden mellan manliga och kvinnliga komiker i branschen.

Efter att ha medverkat i Sveriges Radio UR-serien Livet i Bokstavslandet 2013 till 2015 fick hon rollen som huvudperson. Hon har även medverkat i humorprogrammen Partaj på Kanal5 och Pang Prego på Sveriges Radio.

2018 delade Molin och Amanda Ooms äran att dela ut Grammis Awards. Förutom att vara värd för Gulbaggegalan i SVT 2019 gjorde hon det även 2020.

Emma Molin gästade 2018 ett avsnitt av Sommar i P1 och berättade om sin personliga och professionella resa. 2018 tävlade hon och Hanna Dorsin i P spret som sändes i SVT.

Emma Molin och Oscar Zia delade ut P3-guldet i Stockholm 2021.

Emma molin längd
Emma molin längd

By Wishful