Elin härkönen gravid
Elin härkönen gravid

Elin härkönen gravid /\ I somras antydde Elin Härkönen på sin blogg att hon hade upptäckt en signifikant annan. Även om hon först gjorde motstånd mot att avslöja deras identiteter eller ge någon annan information.

obeskrivligt kär”

erkände hon så småningom för läsarna att hon var “obeskrivligt kär” och att hon aldrig hade haft så intensiva känslor tidigare.

kärlek

Anthony Yigit visade sig vara deras hemliga kärlek, och idag visar de glatt sin tillgivenhet för varandra. Deras framtida mål och önskan att bilda familj är nu föremål för samtal mellan de två.

Annons: Spara upp till 925 kr på fyra väskor från Hellofresh för att göra livet lite enklare och mycket bättre! Använd Hand925 som kupongkod.

Länge övertygade jag mig själv om att jag aldrig skulle släppa in någon i djupet av mitt hjärta igen. Men det fanns en punkt där förnekelse inte längre var ett alternativ…

Han stod på andra sidan rummet, med vidöppna armar, redo att ta emot henne. Vilken underbar kompis han har varit.

Elin härkönen gravid

Han har alltid funnits där för mig när jag behövt honom som mest. Jag är så tacksam att du var en del av det. Tänk om jag hade det. Hon skrev: “Tänk om vi kunde”, som om vi kunde.

Elin och Anthonys förhållande avslöjades för två månader sedan, och nu har de ett gemensamt YouTube-konto. När de tillfrågas om de vill ha barn delar de med sig av sina planer i detalj.

Elin Härkönen, en 27-årig influencer med träningsbakgrund, har återanslutit till sitt livs kärlek. I ett blogginlägg förklarar det allt.

“Jag är kär i någon och det är omöjligt att sätta ord på hur det är. Jag är kär på ett sätt som jag aldrig har känt förut “Hon har en blogg.

Ännu mer häpnadsväckande avslöjar Elin för Härkönen att hon träffade kärleken och hur det kändes att öppna upp för någon ny efter en svår tid.

Det är en underbar sensation. Om du säger så, det trodde jag inte för ett år sedan. Då såg du inget annat än svart och tänkte att du aldrig skulle lita på någon eller släppa in någon i ditt liv igen. Var glad att gå vilse i tankarna.

Det var klart att det var nervkittlande att öppna upp för någon ny, men hon hävdar att det har varit en underbar upplevelse.Som grupp fann de en känsla av tillhörighet.

De hade känt varandra ett tag, berättar Elin. Så småningom “förnekade det inte” att de hade känslor för varandra som var djupare än vänskap.

Vi har känt varandra länge, och vi har alltid haft det jättebra tillsammans. Vi hade båda gått igenom tuffa tider i våra liv och funnit tröst i varandra, men vi förväntade oss inget mer. Enligt Elin Härkönen trodde ni båda att ni inte hade modet att göra det.

Än så länge håller hon sin nya romans hemlig.

Det viktigaste för mig är att jag är bekväm, att han är bekväm och att vi är bekväma med varandra. Eftersom alla vet vad alla vet om min integritet har jag bestämt mig för att vara väldigt försiktig med vad alla vet om min privata.

Elin härkönen gravid
Elin härkönen gravid

By Wishful