Bianca ingrosso gravid
Bianca ingrosso gravid

Bianca ingrosso gravid /\ Enligt de senaste kommentarerna från sångerskan Bianca Ingrosso gick hon igenom en fruktansvärd tid.

Bianca

I den nya säsongen av Wahlgrens värld öppnar Bianca upp om sin oplanerade graviditet och det svåra beslut hon var tvungen att ta.

Biancas mamma Pernilla Wahlgren och hennes delar två hundar eftersom hon har en soft spot för hundar.

Pojkvännens

Förutom Biancas två husdjur har Phillipe precis köpt en tredje, en hund som heter Ted, så paret har nu tre hundar att ta hand om. Pojkvännens hund, åtminstone en Chihuahua och en Pomchi, är också betydligt större än Biancas hundar.

I Wahlgrens verklighet kan Bianca hantera stressen av att leva med tre hundar eftersom hon är villig att acceptera det.

Bianca ingrosso gravid

Det finns tre hundar på min nuvarande bostad och det är en av de värsta jag någonsin har stött på. Skälla, göra avföring,

kyssa och hålla reda på och rasta tre hundar dagligen är en konstant källa till stress. Och det kommer alltid att vara en katastrof. Det finns alltid någon att städa efter, förklarade hon.

När det kommer till privata och personliga frågor är Bianca inte rädd för att säga vad hon tycker. Det var en förkrossad Bianca i förra säsongen av Wahlgrens Värld som delade sin sorg över att behöva göra abort.

Jag har alltid drömt om att bilda familj när jag är 25 år. När jag egentligen borde skaffa min familj. Jag har noggrant ritat ut varje detalj i detta. Vid 22 års ålder skulle jag meddela:

“Överraskning! Jag är gravid!” Efter det planerar jag att njuta av resten av mitt liv som jag vill. Annat var det i Wahlgrens värld, enligt Bianca.

Influensarens pojkvän följer med henne i köket i flottan på stermalm för den senaste vloggen på hennes YouTube-kanal.

Det är vid denna tidpunkt i videon som ett nyss förvärvat graviditetstest visas. Medan hon inte är gravid för närvarande, erkänner Bianca att hon ofta köper graviditetstester på grund av möjligheten att bli gravid när som helst.

Min mens kommer inte eftersom jag är gravid; istället berättar Bianca för Ingrosso att hon har PMS eller ägglossning, som hon hävdar i videon.

Bianca meddelar sin mamma Pernilla Wahlgrens graviditet i en del av D-PLAY som ännu inte har sänts på tv. Trots Biancas påståenden att hon är redo att bli mamma, delar inte hennes pojkvän Philippe hennes känslor.

“Phillipe vill inte delta i den här aktiviteten. Dessutom ville jag inte berätta att jag inte har tagit ett beslut, och jag sa inte att jag inte vill först… och han vill verkligen inte nu, “Enligt Biancas mamma, Pernilla, är detta vad hon har att säga.

Bianca ingrosso gravid
Bianca ingrosso gravid

By Wishful