Elisa Lindström Föräldrar
Elisa Lindström Föräldrar

Elisa Lindström Föräldrar /\ Elisa Lindström fyller 29 år den 24 april, men firar redan tioårsjubileum som artist. Med bandet Elisa’s vann hon “Dansbandskampen” 2010 och sedan dess har karriären rullat på i hög fart med allt från segrar i Svensktoppen till musikalroller och medverkan i Melodifestivalen.

Hon har också visat sig vara en stor entusiast av tv-sända tävlingar – förutom “Dansbandskampen” har hon även vunnit både “Let’s dance” 2016 och “Körslaget” 2013.

Det är därför inte så oväntat att de andra artisterna i “Stjärnornas stjärna” ropar ut Elisa Lindström som den vassaste motståndaren.

– Jag är sådan att om jag ska göra något så vill jag göra det totalt. Det blir roligast då. Jag tycker om att gå all in. Alla dessa tävlingar som jag varit med i har varit enormt utvecklande, säger hon.

https://www.youtube.com/watch?v=M0FAuXESke4
Elisa Lindström Föräldrar

Kan du tjäna på det?Jag tror det. Till exempel “Let’s dance”, detta inkluderar att ändra från vecka till vecka och lära sig saker på en kort period. Där kastas man mellan olika danser och i ”Stjärnornas stjärna slängs man mellan olika typer av musik.

Det var dock inte självklart att hon skulle fortsätta med sin flitiga tv-tävling.En del av mig har tänkt att jag nog inte kommer tävla mer, det har varit så många tävlingar och det finns annat att göra också.

Huvudet

Men just denna önskan, om det är någon tävling jag vill göra så är det “Stjärnornas stjärna”. Alla andra tävlingar har varit ett mycket bra lyft för detta. Nu sätts allt på huvudet när det kommer till ditt yrke, är det någonstans du verkligen vill leverera så är det här, säger Elisa Lindström.

Coronapandemin påverkar hela samhället och underhållningsvärlden är inget undantag. Elisa Lindström tillägger att hon och de andra artisterna i programmet försöker allt för att undvika smitta.

Hotellrummet

Du försöker hålla dig borta från andra så mycket som möjligt. Jag träffar min lilla familj när jag kommer hem och uppe i Stockholm är vi helt enkelt i studion och repar eller på hotellrummet.

Vi strävar verkligen efter att begränsa eventuella faror för om du blir sjuk, oavsett vad du blir sjuk av, är det över.

Elisa Lindström Föräldrar
Elisa Lindström Föräldrar

By Wishful