Sven Melander Död
Sven Melander Död

Sven Melander Död /\ Melander växte upp av sina föräldrar, Alrik och Alice, i Malmö, Sverige. Medlem i Malmös ishockeytrupp som vann tävlingen SDS-Pucken 1965 var Melander.

Björn Afzelius

Staffan Tapper och Roy Andersso var två av hans lagkamrater. Björn Afzelius blev en vän till honom under hela gymnasietiden. Som en del av hootenany-bandet Lille Mats 1967, samarbetade Melander och Afzelius.

Göteborg

När Melander tog examen från Ingenjörshögskolan i Göteborg bestämde han sig för att göra en karriär inom journalistiken. Tidningen Expressens kontor i Malmö anställde Melander som praktikant 1970 och han anställdes som vikarie 1971.

Efter avslutad praktik på Aftonbladet erbjöds han en heltidstjänst. För Radio Stockholm och för hans första stora filmroll när han arbetade på tidningen var hans tid uppdelad mellan de två.

Enligt Sven Melanders familj sov folksovprofilen i ett tillstånd av skymning och stillhet. Han var ett offer för sin sammanhållna familj.

Vi är skyldiga alla som har bidragit till säkerhet och välbefinnande för både honom och oss under denna period.

https://www.youtube.com/watch?v=M0FAuXESke4
Sven Melander Död

Pappa befann sig i närmaste närhet av skratt och var nyfiken på både män och världen. Vi hoppas att han ska kunna hitta oss.

och vi är glada och tacksamma för de adverb han har använt i många mäns liv. Vi saknar honom redan och önskar att vi får sörja honom i fred, säger sonen Victor.

Sven Melander berättade för Sven i höstas att han de senaste två åren varit trött på en annan typ av cancer.

Enligt sin utökade familj svimmade Sven Melander mitt i natten på Thanksgiving Day efter att ha umgåtts med sina närmaste anhöriga för sista gången. Han var 74 år gammal.

“Vi är tacksamma för allt stöd och tacksamhet som visades till både honom och oss under denna tid.” Pappa befann sig i närmaste närhet av skratt och var nyfiken på både män och världen.

Vi hoppas att han ska kunna hitta oss, och vi är glada och tacksamma för de adverb han har använt i många mäns liv.

Än idag hatar vi honom och önskar att vi kunde döda honom för gott, säger Victor Melander, hans son, i en intervju.

Sven Melander Död
Sven Melander Död

By Wishful