Felix sandman flickvän
Felix sandman flickvän

Felix sandman flickvän /\ I mer än två decennier har Peter Magnusson arbetat i underhållningsbranschen i viss kapacitet. Och han är nu en av Sveriges mest älskade skådespelare, allt för att han brukade skoja med och om folk i stan. Men vem är Peter Magnusson i skymundan?

Mellannamn

Hittills har Peter Magnusson fyllt 47 år. Charles är hans mellannamn. Charles Peter Magnusson är skådespelarens fullständiga namn.

Peter Magnusson är 185 centimeter lång, enligt en enkel Google-sökning. Det är faktiskt felaktigt. Peter Magnusson meddelar sin höjd på 186 centimeter i en intervju med Hänt.

Dotter

Peter Magnusson födde sitt första och enda barn, en dotter vid namn Greta, i maj samma år. I maj fyller hon 9 år.

Ida Bergfeldt, Peter Magnussons tidigare flickvän och mamma till Greta, är 41 år. Strax efter att Greta föddes bestämde de sig för att sluta med sin romans.

Felix sandman flickvän

Det är 45-årige skådespelaren Peter Magnusson som medverkat i flera av Sommaren med Göran och Till Franks romantiska komedier som skiljer oss. Hans privatliv är som en scen från en av hans filmer.

Återigen har Peter upptäckt kärleken. Komikern debuterade sin 29-åriga flickvän Josefina Sonnhammer på Guldbaggegalan på måndagskvällen. Detta är dock ingen ny koppling.

Peter och Ebba Trollsten delade radhus på Lidingö, enligt Expressen. Peter hade tidigare varit med Ebba. För mer än två och ett halvt år sedan var hans första kärlek Ida Bergfeldt, som han har en sexårig dotter med, Greta.

Peter Magnusson är nu skild och redo att börja ett nytt kapitel i sitt liv. Livet är bra för honom och Josefina som par.

–Vi är nära och vi är vid gott mod. Vi är helt på samma sida här. Men som han fortsätter att rapportera i Aftonbladet kan man se att vi är det.

Även om de inte har skrivit ihop ännu, ligger Peter och Josefina bara en kort promenad från varandra på Kungsholmen i hjärtat av Stockholm.

Felix sandman flickvän
Felix sandman flickvän

By Wishful