Hanna Schönberg Längd
Hanna Schönberg Längd

Hanna Schönberg Längd /\ Hanna Schonberg är en växande designmodell, Instagram-stjärna, YouTuber och onlinemediakraftverk.

Livsstil

Hon är mest känd för att dela foton och videor från resor, visa upp och livsstil på Instagram, där hon har ett stort antal följare.

Hon är också känd för sina samarbeten med och stöd till globala mode- och praktmärken som Fendi.

Stockholm

Hanna Schonberg föddes den 3 september 1998 i Stockholm, där hon växte upp med sin familj. När hon gick i gymnasiet bestämde hon sig för att göra en karriär inom design och utställning.

som hon varit intresserad av sedan hon var barn. I början började hon med att lägga upp bilder och filmer från sin vardag på Instagram.

Hanna fick sin start i mode- och merchandisingbranschen genom sociala medier, främst Instagram, där hon delade vackra, lockande, charmiga och uppriktiga bilder och videor från sitt dagliga liv.

På kort tid fick hon ett betydande antal fans på scenen och blev en internetstjärna för sina framträdanden.

I kölvattnet av att hon blivit berömmelse som fotomodell på Instagram har Hanna dykt upp i kampanjer för ett brett utbud av mode-, sport-, kosmetika- och klädmärken. Dessa inkluderar NA KD, Lioness, Emotional World, Vehla, Chanel och Scandinavian Cosmetics.

Hanna Schönberg Längd

Hon kommer sannolikt att synas på omslagen till en mängd olika mode- och livsstilspublikationer inom en snar framtid. Hannah Schonberg, en digital artist och influencer, laddar upp modellfotografier och livsstilsinnehåll på Instagram.

Hon lägger ofta upp bilder från stranden och visar sin kärlek till havet och hennes intresse för baddräkter. På Instagram har hon 575 000 fans.

Dessutom har Hanna en självbetitlad YouTube-kanal med 2 000 till 3 000 prenumeranter där hon lägger upp videor som dokumenterar hennes personliga stil och sätt att leva.

En instruktionsvideo med titeln “Wavy twists hair instructional exercise!” laddades upp till ett självnamnet YouTube-konto den 25 november 2013. Endast en video har laddats upp till Hannas kanal på YouTube hittills.

I nuläget har Hanna inte avslöjat några detaljer om hur hon interagerar med sina familjemedlemmar. Vi kommer att hålla dig uppdaterad så.

snart hon avslöjar någon information om sin familj och förfäder. Eric Saade, en välkänd hantverkare och modell, har arbetat med Hanna i flera projekt.

På en mängd olika sociala medieplattformar lägger de två upp sina personliga bilder och inspelningar av sig själva och sina nära och kära.

Hanna Schönberg Längd
Hanna Schönberg Längd

By Wishful