Johan widerberg familj
Johan widerberg familj

Johan widerberg familj /\ Sveriges Bo Widerberg är far till Johan Widerberg, en svensk filmregissör.Ocean’s Twelve-regissören.

Manuset

Steven Soderbergh var tvungen att trimma sin roll från det sista manuset när han väl fick rollen. Johan dök så småningom upp i filmen som statist.

Inom

Johan Widerbergs beslut att satsa på en karriär inom skådespeleriet underlättades av att hans pappa, Bo Widerberg, är en välkänd filmskapare.

Hans liv har inte alltid varit blommor, men han har alltid spelat en stor roll i Ebba och Didrik.

Som Johan Widerberg förklarar för Hälsoliv är han väl medveten om sina skavanker och neuroser. Johan Widerberg gjorde sin filmdebut vid en ålder av bara några månader efter sin födelse 1974.

När Johan var bebis hade han ett litet framträdande i Beck-filmen Mannen på taket, och han medverkade i en rad andra mindre roller i filmer när han växte upp.

Han var på gränsen till att överge skådespeleriet som tonåring när han gick med på att spela huvudrollen i Ebba och Didrik, vilket skulle visa sig bli hans karriäravgörande prestation. Johan Widerbergs skådespelarkarriär tog fart efter att han medverkat i barnserien.

Han spelade i sin fars sista film Lust and Color 1995. I den här filmen porträtterar han en 15-åring som har en utomäktenskaplig romans med sin 37-åriga lärare.

Johan widerberg familj

Jag var tjugo år vid den tiden. Efter att ha vuxit upp gick jag inte till saken med den barnsliga känsla som barn har.

Att ha ett ungdomligt utseende var kanske en välsignelse i förklädd. Johan Widerberg säger till Hälsoliv att det hade varit svårt för en 15-åring.

Han har spelat en mängd olika karaktärer genom åren på TV, bio och scen, och hans arbete med En man som heter Ove, The Wife och What a jävla cirkus är alla välkända.

I händelse av att Johan Widerberg inte kan hänga med i ett projekt bryr han sig inte om att synas, och han har svårt att läsa mejl. Hans inkorg kan innehålla uppemot tio tusen oöppnade e-postmeddelanden.

– Jag har en neuros, det går inte att förneka. Jag har inga betänkligheter att diskutera min psykiska ohälsa med andra. Allt du ser i “Lyxfällan” är något jag personligen äger.

Istället för att beskriva situationen som en kris lägger man notan längst ner i en ruta och hoppas att den försvinner. ‘Kris’ Johan Widerberg bekräftar att det är han.

Johan widerberg familj
Johan widerberg familj

By Wishful