Theo wahlgren ålder
Theo wahlgren ålder

Theo wahlgren ålder /\ Pernilla och Theo Wahlgren måste snart lämna sin Lidingöfastighet.Ändå måste den lilla familjen vänta på att det nya huset ska stå färdigt innan de kan flytta in i det.

Wahlgrens


Pernilla kommer på en fantastisk lösning på problemet i veckans Wahlgrens universum, men hennes son Theo tar det inte så bra.

Kvalitetstid

När det kommer till att spendera kvalitetstid med sina barn är 53-åriga Pernilla Wahlgren inget mysterium för de flesta.

I staden träffar hon Benjamin Ingrosso, 24, hans syster Bianca Ingrosso, 26, och hennes bror Oliver Ingrosso, 31, för middag eller frukost.

Men eftersom han är den sista av sina syskon som är kvar hemma är Theo Wahlgren, 14, den Pernilla spenderar mest tid med.

Trots detta medverkar 14-åringen sällan i familjens realityserie Wahlgrens värld, då han inte är lika bekväm framför kameran som Bianca och Pernilla är.

Emilio Ingrosso, Oliver, Benjamin och Biancas exman har Pernilla. Joachim Lennholm (48) är pappa till sonen Theo.

Theo wahlgren ålder

Våren 2002 träffades Pernilla och Joachim på en kändisfest på Stockholms restaurang Stacy. Det var en match made in heaven och fem år senare föddes Theo.

Romansen överlevde dock inte på obestämd tid. När Theo var ett år fattade Joachim beslutet att sluta jobba, vilket var oerhört svårt för Pernilla.

Som ett resultat av Jockes abrupta uppbrott har jag varit riktigt deprimerad. Hon avslöjade i en intervju med Mama 2013 att hon “nästan” har gått igenom den här typen av sorg.

Men som man säger, tiden läker alla sår, och det verkar som att Joachim och Pernilla kommer överens igen. När barnet fyller år går tv-profilen ut med ex-pojkvännen. Joachim å sin sida ogillar att stå i centrum och tar få bilder på dessa sammankomster.

Pernilla har precis kommit, och hon är också upptagen med att skapa ett nytt hem. Förra året köpte hon en tomt och planerar att bygga en lyxvilla på den, Villa Wahlgren, utifrån bilderna.

Pernilla och Theo diskuterar den förestående flytten i det senaste avsnittet av Wahlgrens universum. Det verkar dock som om det kommer att dröja en tid innan de kan flytta in i sitt nya hem.

Theo wahlgren ålder
Theo wahlgren ålder

By Wishful