Johanna nordström pojkvän
Johanna nordström pojkvän

Johanna nordström pojkvän /\ Aftonbladets artikelserie “Plus p livet” Emil holmqvist ålder Johanna Nordström, 26, ett dåligt omdöme för hennes kärleksliv i oktober.

Ursäkta

Det verkar vara en förändring i vinden. “Ursäkta”-podcast-medvärden Edvin Törnblom, 25, har precis avslöjat att Johanna Nordström har en pojkvän.

Hittills har hon varit mamma på detaljerna i deras romans, men hon har avslöjat att deras son heter Adam.

Hennes pojkvän

Hon avslöjar äntligen identiteten på den mystiska mannen. Hennes pojkvän Adam Smedberg är med på en Instagram-bild, och hon skämtar om “Paradise hotel” i bildtexten.

“Att vi träffades under PH-säsongen är otroligt. “Är det här nästa generation av Nina och Marcelo?” Enligt Johanna.

Nordström träffades “Paradise hotel” 2018 års deltagare Marcelo Pea och Nina Glimsell på grund av deras medverkan i showen.

Aftonbladets artikelserie “Plus p livet” gav Johanna Nordström, 26, ett dåligt omdöme för hennes kärleksliv i oktober.

Johanna nordström pojkvän

Vinden verkar ha ändrat riktning. I sin podcast “Ursäkta”, som de samarbetar med Edvin Törnblom, 25, avslöjade Johanna Nordström nyligen att hon hade en pojkvän.

Hon har inte pratat mycket om deras romans, men hon har avslöjat att han heter Adam.

Hon har nu avslöjat identiteten på den gåtfulla figuren. Hennes pojkvän Adam Smedberg är föremål för en Instagram-bild där hon lekfullt refererar till “Paradise hotel”.

“Att vi träffades under PH-säsongen är otroligt. “Är det här nästa generation av Nina och Marcelo?” Enligt Johanna Nordström träffades “Paradise hotel” 2018 års deltagare Marcelo Pea och Nina Glimsell på grund av deras medverkan i showen.

I sin populära podcast “Ursäkta” har komikern och poddstjärnan Johanna Nordström, 26, antytt att hon har en älskare.

Nyfikenheten har spridit sig som en löpeld bland den gåtfulla mannens hängivna anhängare, som har letat igenom landsbygden i jakt på några ledtrådar.

När en blygsam kyssbild äntligen dök upp på Instagram avslöjades identiteten på hennes nya flickvän.

Faktum är att Johannas snygging är ingen mindre än Adam Smedberg, en 23-årig svensk modell som hon träffade på inspelningen av cut ph season new nina eller Marcelo typ?

Johanna nordström pojkvän
Johanna nordström pojkvän

By Wishful