Björn goop flickvän

Detaljerad information om Björn goop

ålder46 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumOctober 13, 1976
yrkeSvensk hästtränare
Civilståndgift
föräldrarOlle Goop
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt63 kg
längd179 cm

Björn goop Biografi

Björns passion för hästar var påtaglig redan i unga år och han började jobba i sin fars stall så fort han kunde. Han började träna hästar vid 16 års ålder och bara två år senare tog han sitt körkort. 1995 vann Björn sitt första race som förare och det stod klart att han hade en ljus framtid framför sig i selesportens värld. Björn har genom åren blivit en av de mest framgångsrika förarna i sporten, med ett imponerande rekord av vinster och prestationer. Han har vunnit det prestigefyllda Elitloppet, Sveriges främsta selelopp, fyra gånger och har även vunnit ett flertal andra stora lopp i Sverige och utomlands.

By Wishful