Kodjo akolor fru
Kodjo akolor fru

Kodjo akolor fru /\ När han började som standup-serie 2005 blev han stammis på The Voice, en modern radiostation med R&B-tema.

På Kanal 5 och The Voice radionätverk började Akolor rapportera om Vakna Med The Voice-sändningen 2008.

TV som

Han var även värd för ett TV-program på The Voice TV som heter Kodjos värld (Kodjos värld) där han blandade musikvideor med komedi.

Talang (Talent), Sweden’s Got Talents motsvarighet, anställde honom som medprogramledare våren 2008.

Björn Gustafsson

Producenterna sökte först den svenska komikern Björn Gustafsson, men han kunde inte uppträda på grund av motstridiga åtaganden, så han hänvisade dem till sin vän Kodjo Akolor istället.

Han har dessutom varit en av de tre ordinarie programledarna för det populära morgonpasset Morgonpasset på Radio P3 sedan 2008. Komediprogram som Kanal 5:s RAW-komediklubb och Parliamentet inkluderar honom vanligtvis.

Taylor Lautner och Kristen Stewart deltog i den största Twilight Saga-fansamlingen i Skandinavien, som Akolor var värd för och MC:ade på Ericsson Globe Arena, sommaren 2010. Dessutom har Kodjo uppträtt med Musikhjälpen vid ett flertal tillfällen.

Han var med som värd för ett Game of Thrones-program på SVT våren 2012.

Kodjo har inga barn. Med bara några sekunders varsel kliver vi för att avsluta våra förberedelser och beger oss till familjevänliga Vasaparken.

Kodjo akolor fru

Zion, 3, och Zoe, 1,5, var i bilen med oss. Vi kör genom Stockholms Vasastan medan Kodjo berättar om sina barndomsminnen av när han och hans fru Olga adopterade ett barn.

I det långa snedstrecket superkorta var graviditeten pgick, och jag trodde att arbetet skulle börja så fort stången kom ut. Som förälder är allt så abstrakt och svårt att knyta an till.

Trots det tycker jag att de första två veckorna är fantastiska. Jag skulle bara kunna uppfostra tre barn om jag kunde få igång dem under de första två dagarna.

I dag och ålder har vi ett antal framstående världsledare och presidenter som är i denna position, och för tillfället tror jag att det har varit någon form av reaktion på deras handlingar. Nu när du har informerat mig om detta har världen förvandlats till en främmande ny plats.

Även om jag sa det med en gnutta ironi tror jag att många skulle vilja se ett barn göra en superfett. Om världens ledare är de som skapar världsfred.

då kommer jag att bli glad, och om de blir världsfredsstiftare, då kommer de att bli världens bästa fredsstiftare. Det är också bra.

Kodjo akolor fru
Kodjo akolor fru

By Wishful