Marcus berggren fru
Marcus berggren fru

Marcus berggren fru /\ Marcus Berggren är en Kungälvsbaserad komiker från Sverige. Tillsammans med sina andra ansträngningar är han känd för sitt arbete med.

Stanley

lotteriet som han grundade tillsammans med sin kompis Carl Stanley. Tankesmedjan och Morgonpasset var två andra P3-projekt som han arbetade med.

Comedy Gold

Dessutom är han känd för sitt arbete på bloggen Comedy Gold, där han har skrivit mycket om Tombola-showgästen Alex Schulman.

“No out West”, ett inlägg av honom som dök upp i GP och Jungle Drum, har uppmärksammats. Det var hans idé.

När detta skrivs har mer än 16 000 personer gillat inlägget. Annika Lantz och Sigge Eklund är däremot extatiska för paret.

Förutom standup hittar du Marcus Berggren på Instagram. Marcus Berggren har i skrivande stund över 67 000 följare på Instagram. Mycket information om hans personliga och professionella liv kan hittas på webbplatsen.

Marcus berggren fru

Marcus Berggren har en podcast som heter The Tombola Podcast utöver sin standup-rutin. Med deras egna ord är det “en rolig jävla podcast”. Med deras egna ord, detta är vad som hände.

I föregående avsnitt gjordes dragningen. Varje avsnitt diskuterar Marcus och Carl ett tidigare nämnt ämne.

Som ståuppkomiker började Marcus Berggren sin karriär i Kungälv, Sverige. Dessutom ledde han och Tina Mehrafzoon tillsammans med P3 Guldgalan 2018.

Ett projekt han jobbade med på P3 var tankesmedjan. Hans avhopp från “Morgonpasset I P3” kom i början av året efter flera år som programledare.

“P4 extra”, anmärkte han, “jag tyckte det var bättre att de tackar varandra först.”Han har mycket på gång just nu. Förutom att han driver “Raffle Podcast” har han skrivit en bok.Aftonbladet har sökt Marcus Berggren.

Årets Bäst i test medverkar flera kändisar, däribland Marcus Berggren. Varje fredag ​​gör han ståuppkomedi för svenska folket. När det kommer till någon som tycker om att ha det bra, hur mycket mer lär vi oss då?

Marcus berggren fru
Marcus berggren fru

By Wishful