Lasse lundberg jacobs
Lasse lundberg jacobs

Lasse lundberg jacobs /\ Vi lärde oss ingenting förrän Melinda Jacobs, Esmeraldas röst i media, blev Esmeraldas röst den.

8 mars 2020, när det första stycket, “3-årig flicka hittades död – familjen arresterad”, publicerades i kvällstidningen.

Esmeralda

Det hade gått nästan tre år sedan Esmeralda var något annat än ett känt namn. Sedan hon bara var nio dagar gammal har socialtjänsten på BB hemligstämplat alla hennes personuppgifter.

Hennes svåra

På grund av hennes svåra situation är Esmeraldas namn inte längre ett mysterium; hennes svåra situation har nått oss alla.

Tvååriga Sofia sitter på golvet i sin Norrköpingslägenhet och tittar upp och säger “Hej pappa.” Det är den 1 april 2019.

Några veckor senare, på sin tredje födelsedag, lovade Lasse att träffa tjejen han burit i famnen sedan hon var 6 veckor gammal, men den här gången var den sista. Far och dotter, han och hon kallade båda varandra.

Lasse lundberg jacobs

“Det var en fruktansvärd dag när vi var tvungna att säga hejdå till henne, men vi var fast beslutna att se henne igen någonstans.

“Esmeraldas ankomst var en no-brainer för Melinda i början, men inte så mycket för mig. När vi träffade henne första gången fanns det fortfarande en oro för att hon skulle tas ifrån oss.

Trots det hävdade socialtjänsten att det var en plats för barn som fortfarande växte upp.

Efter bara några minuter hade Melinda övertygat mig om något annat. Trots min första tveksamhet visste jag direkt att vi hade fattat rätt beslut.

Vi var förtjusta i Esmeralda från början. Jag kände att hon hörde hemma i vår familj med samma säkerhet som mina biologiska barn gjorde.

Det finns ett äkta flin på Lasses läppar när han pratar om Esmeralda. När han ser henne kan man nästan höra hans hjärta bulta.

Den här mannens tillgivenhet för henne var lika stark som hans kärlek till sin biologiska dotter. När Lasse pratar om Esmeralda gör han det på ett charmigt och underhållande sätt.

Lasse lundberg jacobs
Lasse lundberg jacobs

By Wishful