Melinda jacobs familj
Melinda jacobs familj

Melinda jacobs familj /\ Under sommaren äter familjen frukost i sina badrockar, med tonåringarna, tvååringen, barnvakten och sjumånadersbarnet i en gunga som får barnet att mullra.

Vadstena


Under epidemin drar Melinda Jacobs en sko från familjens bulldogg tänder och avslöjar att hon har “palettsjukdom”. I hela villan i Vadstena står rosa krukor och vaser med löv och sticklingar i skarp kontrast till det svartvita.

Daniel

Väggarna är putsade med familjefoton, inklusive hennes första son, Daniel, som var 16 och i desperat behov av en fristad vid den tiden.

En familjemedlem som inte kunde vara kvar hos dem. När hon blev fotograferad hade hon nyligen gått med i familjen efter att ha blivit övergiven av sina födelseföräldrar på BB.

I dag, om Esmeralda var här, skulle hon troligen ha tillbringat sin tid med sina sylvanska vänner. Att utföra plikter i hennes rum var hennes favoritsysselsättning.

Efter att hennes föräldrar skildes när Melinda var sex år bodde Melinda Jacobs hos sin pappa i Teckomatorp i Skne. De följande två åren var hon fostermamma på heltid i Motala och arbetade som psyksjuksköterska.

Esmeralda Gustafsson, kallad Little Heart av media, anlände till Melinda Jacobs och Lasse Lundbergs hem i Vadstena, Sverige, vid en ålder av sju veckor.

Melinda jacobs familj

Som ett resultat av ett domstolsbeslut fick de biologiska föräldrarna vårdnaden om Esmeralda, som då bara var tre år gammal.

Hon upptäcktes död tio månader senare. Sverige skakades av fallet Lilla Hjärtat, som kom upp i riksnyheterna.

Melinda Jacobs har deltagit i debatter i riksdagen och i en mängd olika medier för att förespråka barns rättigheter.

I spåren av tragedin har lagstiftarna noterat barns sårbara natur och har gjort ett antal lagändringar som ett resultat.

Hon hette Esmeralda – berättelsen om Lilla Hjärtat 2021 skrevs med Minna Tunberger. Som ett resultat av sitt arbete för barns rättigheter har Melinda Jacobs röstats fram till Expressens Årets kvinna 2021.

Efter Anders Tegnell röstade Icakurirens läsare fram henne till årets viktigaste svenska 2021, vilket placerade henne på andra plats.

Melinda Jacobs var gift med Wahlströms trummis Anders Hildeskog från 2009 till 2012 och med Blenderbasisten Lasse Lundberg Jacobs från 2016 till 2020.

Förutom sina egna barn har hon även ett stort antal fosterbarn. Hon är en Vadstenalokal.

Melinda jacobs familj
Melinda jacobs familj

By Wishful