Ola forssmed familj
Ola forssmed familj

Ola forssmed familj /\ Ola Forssmed familj; Martina Beer och Ola Forssmed har två barn tillsammans. Jakob Forssmed, politiker, anställer Ola Forssmed.

Martina Beer

Han och hans mångåriga partner sedan mer än tio år, Martina Beer, båda 38, har meddelat sin separation. Som ett resultat av deras äktenskap har paret två söner och en dotter.

Bortsett

Ola Forssmed och Martina Beer har bråkat länge nu om den här frågan. Bortsett från det har han lämnat familjens gemensamma bostad.

Att hamna i en svår situation kommer för alla någon gång i livet. Enligt hans åsikt uppnår bara en liten andel av människor framgång, och majoriteten gör det inte.

Mer än 10 års äktenskap har resulterat i att fyra barn har fötts, inklusive en son och två flickor.Det är en galen situation. Det är svårt, och jag känner tydligt effekterna av det.

Även om det finns flera faktorer som bidrog till splittringen, hävdar skådespelaren att ingen av dem ska skyllas på en tredje part.För barnens och alla andras skull lämnar jag det där.

Han har varit med i ett flertal tv-program, inklusive “Rederiet” och “Göta kanal 2”, men han är mest känd för sitt scenarbete, efter att ha medverkat i många pjäser.

Ola forssmed familj

I filmer som “Ladykillers”, “Viva la Greta” och “Skönheten och odjuret” har han spelat roller som har fått kritik.

Som barn bodde Ola Forssmed i Sterbymo, en liten stad på Sveriges sydkust. Alla dessa pjäser spelades på Göta Lejon Teater i Stockholm: The Buddy Holly Story; Karlsson På taket; Trollkarlen från Oz; The Grease; och Skönheten och Odjuret.

Ola är född och uppvuxen i Växjö, där han tillbringade de första åtta åren av sitt liv. Som barn var förlusten av sin mamma inte smärtsam för honom.

– Jag har inget som helst minne av henne; hon försvann spårlöst. Mina föräldrar skilde sig när jag var liten, så jag växte upp av min pappa. Hon bildade snabbt en ny familj, så pappa och jag var de enda kvar.

Ola forssmed familj
Ola forssmed familj

By Wishful