Rasmus paludan fru
Rasmus paludan fru

Rasmus paludan fru /\ Våldsamma upplopp, bland annat att kasta sten mot polisen, bränna bilar, skadegörelse och gripandet av ett stort antal människor.

Rasmus

Flera svenska städer skakades av upplopp under påskhelgen till följd av Rasmus Paludans faktiska eller planerade möten som innefattade koranbränning.

Tight Course

Rasmus Paludan, ledaren för det danska högerextrema partiet Tight Course, uppmärksammas för sina chockerande protester.

Rasmus Paludans fru avslöjades i september 2021, tack vare information från danska Ekstra Bladet. Dessutom visar det sig att hans fru har en egen mystisk bakgrund.

Men trots tidningens beslut att hålla hennes identitet hemlig känner allmänheten, särskilt inbitna tv-tittare, igen kvinnan som en 21-årig kvinna.

Extremistiska åsikter om islam och icke-västerländsk invandring har Paludan och hans parti. Paludan har en stark anti-invandring och anti-islamisk känsla.

På platser med hög koncentration av muslimska invandrare har han blivit känd för sina olika evenemang och politiska aktiviteter.

Rasmus paludan fru

De anti-invandring och rasistiska känslor han har gjort vid dessa marscher har ofta resulterat i motprotester.

Många muslimer tycker att Paludans protestskande av Koranen är upprörande, eftersom han har bränt och vanställt den på olika sätt.

På YouTube, där hans parti har fått ett stort antal följare, delas videor av de efterföljande sammandrabbningarna.

Fängelseläger bör inrättas i nordöstra Grönland för utvisade utländska medborgare som inte kan eller vill återvända till sina hemländer.

Detta hände i Århus, Danmark, under Paludans protest i juni 2020, då en oidentifierad 52-årig man infiltrerade det avspärrade området och sprang mot Paludan.

När angriparen vägrade släppa sitt vapen trots polisens varningsskott öppnade poliser eld och skadade honom i benet.

Efter händelsen var det mycket oroligheter i grannskapet. Århuspolisen attackerades med fyrverkerier och stenar i stadsdelen Gellerup.

Rasmus paludan fru
Rasmus paludan fru

By Wishful