Peter madsen flickvän
Peter madsen flickvän

Peter madsen flickvän /\ På egen begäran anlände en grupp på fyra män och en kvinna till hennes hus tidigt på morgonen och bad att få se hennes hus via fönstret.

De visste

Jenny Curpen och hennes lilla pojke var med henne. De visste inte vad som pågick eller om hon utreddes för något olagligt.

Ekstrabladet

Jenny Curpen berättade för Ekstrabladet att de tog breven, manuskriptet och ledtrådarna hon fick av Peter.

Den svenska journalisten Kim Walls mördare Peter Madsen har dömts. Den 10 augusti 2017 gav de sig ut från Köpenhamn.

Danmark, i hans egenbyggda ubåt, men det var bara Madsen som återvände efter att ha mördat henne och styckat hennes kropp förstås.

Hon berättade för BBC att hon arresterades av ryska myndigheter innan hon flydde landet och deltog i upplopp med de vänsterextrema nationalbolsjevikerna.

Hon säger till BBC att hon har arbetat som journalist tidigare. Curpen skrev för Grani.ru, en rysk oppositionswebbplats som stängdes av regeringen, enligt henne.

Peter madsen flickvän

Jenny Curpen beskriver sig nu som aktivist och artist. Det var 2018 som hon började konstverket “Det här är inte den Peter vi kände”, som inspirerades av hennes vänners och familjs känslor till mordet på Peter Madsen.

Han dömdes till livstids fängelse 2018 för en rad olika brott, inklusive mord, och har kallats en psykopat. Herstedvester fängelse är där han avtjänar sitt straff.

Jenny Curpen, 39, gjorde en resa till Köpenhamn den 18 december förra året. Under ett två timmar långt besök i fängelset dagen efter gifte hon sig med den livstidsdömda mördaren.

Jenny Curpen föddes i Moskva, men fick en fristad i Salo, Finland, 2012 efter att ha flytt från Ryssland.

Under hösten 2018 tog hon direktkontakt med den dömde mördaren och hävdade att hon krävde “någon typ av samarbete” med honom.

Enligt den finska utredningen om husrannsakan, som genomfördes på uppdrag av dansk polis, har husrannsakan underlåtit att ge assistans eller säkerhet under Madsens flygning den 20 oktober.

Peter madsen flickvän
Peter madsen flickvän

By Wishful